![]() |
|
EGSOZ HK.. |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
ercn86 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mart 2014 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 117 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Mart 2014 Saat 18:14 |
Arkadaşlar aracımın aciliyeti kalmadı satış olarak bugünden itibaren ...
Konuya gelecek olursak aracım 106 xr ben ortalığı yırtmayan tok ses veren birşey istiyorum kimi 51 lik diyo kimi o doldurmaz 42 boru ideal diyo hangisini taktırmam lazım alt devirleri öldürmemek için illaki düz boru olması gerekiyormu ? ve bir de arkadaşımda subaru sti son susturucu var sesi gerçekten tok ve ideal siz ne tavsiye edersiniz bütçem fazla yok malum şimdiden tşkkrler ... |
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
burada amaç performans mı ses mi? performan ise; egzoz sistemi( kat iptali, uygun olculerde araborular, son susturucu), hava filtresi(iyi konumlandırılmış soğuk hava çekebililen) ve son olarak bu eklentileri destekliyecek yazılım yüklenmesi lazım. alt devirleri canlandırmak icin.
sadece ses ise; boruları ellemeden orta susturucunuzu iptal ettirin, sona da sanayideki egzozcudan deniyerek seslerini dinleyip uygun fiyatlı bisi taktırın, sizi tatmin eder, hem de düşük maliyetli olur. kolay gelsin. |
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
ercn86 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mart 2014 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 117 |
Öncelikle ilgine teşekkr ederim isteğim hem performans hem ses ama dediğim gibi bütçe meselesi xr yükleyeceğime gti daha mantıklı geliyor bana ozaman son dediğiniz olayı yaptırıcam orta susturucu iptali ve orta güzellikte bir son susturucu... |
|
![]() |
|
tlp ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Eylül - 1985 Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2011 Konum: İzmit/Kartepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 407 |
Orta susturucuyu iptal edip son susturucu yaparsan ses normalden daha patlak ve yuksek cıkar
Ayrıca olduki slincerlı egzoz aldın Kapak takılı olsa bile sesi kesmez Polislerle başın dertten kurtulmaz |
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
zaten bu yola çıkıyorsa ya polislerle muhattap olamayı göze almıştır. o konuya hiç girmedim, cunku cok konusuldu forumda.
|
|
|
|
![]() |
|
106ordu ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2014 Konum: ordu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 68 |
Arkadaşlar bende ortalıgı yıkan bir egzoz istiyorum önerileriniz nelerdir ?
|
|
![]() |
|
TuNeR_32 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2013 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
Ortalığı yıkacak bir egzoz yok senin arabanın motoru sağlamsa o zaman ortalığı yıkar bunun içinde komple susturucularını sök düz boru tak zaten ortalığı yıkar
![]() ![]() |
|
İmzam Yok Parmak Bassam..!!!
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Hayırlı olsun 1,4 araçlar için 51' lik egsoz olmuyo diyorlar, 42' likte verimli olmuyo diyorlar anlattıklarına göre 2 ucu bxxlu değnek
![]() |
|
![]() |
|
aynı şekilde orta susturucuyu sökeceksin, egzoz takarkende sesleri deneyerek bakıcaksın, her egzozun sesi farklı olabiliyor, kimisi tok kimisi yırtıcı bir ses verir, ustayla deneye deneye karar verip, sesi hosuna gidebi kaynattırırsın. (orta susturucuyu sökmezsen rölantide dururken cok ses gelmiyor, gaza basınca ses cıkıyor.) |
|
|
|
![]() |
|
HUN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mart 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 88 |
yav arkadaşlar araç standart haliyle kazan büyütmek boru büyütmek arabanın alt devirlerini öldürür.araba 5000 d den sonra canlı gitmeye başlar.Kullandığımız araçlar zaten 1.4-1.6 benim şahsi fikrim gerek yok sadece son susturucu. O da s.s magnum gerisi yalan
|
|
![]() |
|
yani ben şimdi sadece son susturucu taksam dediğiniz gibi mesela ss magnum olabilir veyahut sti remus falan ses olarak istediğimi alabilirmiyim düşük devirlerde ötmesin zaten gazlarken tok ses versin yeter bana
|
|
![]() |
|
HUN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mart 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 88 |
ss magnum peugeot için en iyisi.Remus çok kuduruyor
|
|
![]() |
|
Tahminen fiyatları nerelerde ikinci el temiz fala bulsam ideal olurmu acaba
|
|
![]() |
|
valla fiyat dersen iş değişir 400 kaattan aşağı değildir .Patlağı çatlağı yoksa ikinci el de işini görür
|
|
![]() |
|
ercan gelismeleri bekliyoruz, egzoz olayı bir cok kisinin kafasında muamma, eger yaptırırsan süreç i ve sonucu bizimle paylasırsan seviniriz.
|
|
|
|
![]() |
|
Aynen haklısın valla nereye baksam farklı farklı işçilikler markalar şekiller vs vs üzerindeyim konunun halledince resim video ve yorumumla yeni konu açmış olcam... |
|
![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
güncel
|
|
![]() |
|
konuyu güncelleyip gaz verme dogan :))) sonunda ben bi varex takıcam galiba :) her gun girip bakıyorum fiyat düstü mü diye :))
http://www.jdmworks.net/urunler/x-force-varex-egzoz-sistemleri |
|
|
|
![]() |
|
yaza beraber takalımda şöyle yan yana çekip arabaları foto çekelim
![]() gerçi yapıcam dediğim çok şey var bakalım hangi birini yapabilecem ![]() en olmadı iskender ustaya gider fikrini alırız yada telefon açarız hangi araca hangisi gider diye
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |