![]() |
|
407 1.6 hdi yorumlarınız neler |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Bavik ![]() 1. Vites ![]() ![]() 28 - Temmuz - 1990 Kayıt Tarihi: 08 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 157 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Mart 2014 Saat 13:55 |
Merhaba arkadaşlar aracımın modelini yenilemeyi düşünüyorum ama sedan araç sevdiğim için 1.6 HDİ için yorumlarınız neler olur yakıt durumu ve gidişi nasıldır kasanın motora ağır gelme gibi bir durumu var mı ? şimdi 406 kullanıyorum 2.0 sv.
Teşekkürler |
|
![]() |
|
alp2525 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2012 Konum: kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 192 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben 1 yıldır kullanıyorum gayet de memnunum. Parasına göre donanımı oldukça iyi yok yok araçta. Ama temizini ve hırpalanmamış olması önemli. Ev alma niyeti ile aracımı satıyorum ben istersen bak dosta gidecek temiz bir araç gerçekten. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-temiz-407-full-depo-157077406/detay/ |
|
407 1.6 HDI CONFORT
|
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
1.6hdi bence herseyin hakkını veren bı araç, fiyatına gore kat kat ustun bir araç bana gore
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
İBRAHİM ASİL ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: Şereflikoçhisar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 195 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı İBRAHİM ASİL
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
süper arac 407 1.6 hdi istersen bende var 2006 hatasız boyasız 145 binde ilanım yok ama istersen özelden numaranı ver whaat shaptan resim atıym 100de 100 begenirsin 29.750 bsyler yaparım
|
|
Asil :)
|
|
![]() |
|
Bavik ![]() 1. Vites ![]() ![]() 28 - Temmuz - 1990 Kayıt Tarihi: 08 Ağustos 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 157 |
teşekkürler arkadaşlar bende aracımı sattıktan sonra iletişime geçerim sizinle
|
|
![]() |
|
İBRAHİM ASİL ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: Şereflikoçhisar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 195 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı İBRAHİM ASİL
bekleriz önümüzdeki ayın 26sı gbı aracım ankara ve ankara civarında olcak
|
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı İBRAHİM ASİL
bu arada unutmadan söliym 407 çok ama çok güzel bi araçtır şahsen ben her binişimde gülümseyerek biniyorum beni çok mutlu ediyo
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |