![]() |
|
bu kolçak 307 ye uygunmu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
muratk.balci ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mart 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratk.balci
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Mart 2014 Saat 14:12 |
||
http://www.n11.com/peugeot-307-kolcak-araca-ozel-siyah-P18658271
arkadaşlar herkese selamlar. aranıza yeni katıldım 307 1.4 hdi aldım bugun. yalnız aracta kolcak bulunmamakta bu ilandaki kolçak işe yararmı bilgilendirirseniz sevinirim.
|
|||
![]() |
|||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
markasını göremedim bu kolcagın, uzun ömürlü grantili bisi isterseniz armster tavsiye ederim.
http://www.n11.com/armster-peugeot-307-01-orjinal-kol-dayama-kolcak-siyah-7120-P10783522 |
|||
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|||
![]() |
|||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
||
armster'le tanışmamıssınız daha belli ![]() edit: %10 luk kısıma armsteri koyuyorsanız lafım yok tabi ![]() edit 2: http://www.hepsiburada.com/liste/armster-peugeot-307-ozel-yapim-kol-dayama-kolcak-siyah-7120/productDetails.aspx?productId=otelf7120&categoryId=20036491 hb.com uçmuşşş bu ne ya :)) iyiki zamanında 140 a aldım buradan :)))) Düzenleyen herry - 27 Mart 2014 Saat 15:30 |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
muratk.balci ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Mart 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 18 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratk.balci
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
teşekkürler arkadaşlar bide tuningcilere felan bakcam ben aracı kolçaksız kullanamıyorum alışkanlık meselesi
![]() |
|||
![]() |
|||
||
aksesuarcılarda 20 30 40 tl ye universal mallar var al bi tane tak kafana gore. memnun kalmazsan sana bakarsın pahalılara ;)
|
|||
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratk.balci
||
doğru soyluyosun bi onlara bakmak lazım zaten bi sürü masraf yaptık
![]() |
|||
![]() |
|||
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
||
nasıl birşey olduğunu merak ettim :) |
|||
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
|||
![]() |
|||
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
||
resimdeki ürün armster markalı ürünün aynısı, belkide armsterin resimlerini koymuşlardır. ben 1 ay önce armster marka kolçak almıştım ve çok memnunum. 307 için dediğine göre uyum konusunda bir sorun olacağını sanmıyorum. ürünün kalitesini de internetten anlamak çok zor. ben geçen ay 170 liraya almıştım şimdi 283 lira olmuş. altın bile bu kadar hızlı yükselmiyor :) |
|||
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı muratk.balci
||
ankara da hangi oto aksesuarcılarda bulabilirim ki
|
|||
![]() |
|||
||
oto aksesuarcılarında olamzsa olmaz bir urun bu universal kolcaklar. mutlaka herhangi birinde bulursunuz. |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
aynen ben de şaşkınım. gecen sene 140 gibi bir rakama almıstım, x2 olmus ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
||
+1
|
|||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|||
![]() |
|||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
||
40 TL lik derı surgulu bır kolçağım var kendım montajladım aracımla uyumlu oldu cam açma kapamalara vıtese hıç bırşeye engel etmedı ustelık sırf 206 ıçın uretılmış bır urun değil unıversal o yuzen okadar para vermek yerıne alın bır tane kullanın derım çokta sıkıntı yaratcak bısey değil ancak zorlarsanız fazla kırabılırsınız .bendekı ustelık gayette hoç bısey kı gorenler orjınal zennedıyor apaçi bir model değil :)
|
|||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
||
bahsettiğiniz de kullanışlı olabilir ama benim demek istediğim o değildi. sizin dikdörtgen küp den kastınız sanırım kare prizma olacaktı. |
|||
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |