Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ) >206
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 206 yakıt tüketim değerlerim ( X-LİNE otomatik 206
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

206 yakıt tüketim değerlerim ( X-LİNE otomatik 206

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
dalgakıran Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı dalgakıran Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 206 yakıt tüketim değerlerim ( X-LİNE otomatik 206
    Gönderim Zamanı: 27 Mart 2014 Saat 09:52
Arkadaşlar merhaba
Yeni bir araç aldım, yakıt durumunu ve genel izlenimleri sizlerle paylaşmak istedim.

biraz uzunca bir yazı olacak, inşallah sıkılmazsınız.

Öncelikle aldığım araç
2004 model x-line otomatik 100.000 km de 206...

aracı almaya gittiğimizde ( büyük bir inşaat firması sahibi eşinin aracıymış ) akşamdı. pek bakamadık.. Ertesi gün gittikaraca baktırdık. aracın motorunda çok az su kalmış ve motor suyuna yağ kaçırmış. ve 4 parça boyalı ( ağır kazası yok ) tam pazarlıktan döndük derken araç sahibi o kadar geldiniz gittiniz sevdim sizi dedi. 16.250 tl ye anlaşmıştık. 15,700 tl  el sıkıştık. 550 tl inmiş oldu. bizde aracı alıp bakıma verdik. tirger setinden v kayışına kadar bujilere hava filtresine kadar değiştirdik.e haliyle araç conta da yakmıştı. onu da yaptırdık. hepsinin bize maliyeti 500 tl oldu. tam aracı almaya gittim, usta vermek istemedi, çünkü çalıştırdığımızda motordan sübap sesi geliyordu. 1 hafta bin gez getir ücretsiz yapacam dedi. götürdüm yaptı. şimdi tıkır tıkır.. zaten şanzumanı süper. hiç ama hiç vuruntu yapmıyor.. bu aracı almamdaki en büyük etken diyebilirim...

uzatmayayım...

Araçta tüp yok, ve aracı alırken muanesiz olduğundan muaneyi de yaptırıp almıştım. yani araçta muane daha yeni. o yüzden pek sıcak bakmadım tüp olayına.

depoyu fulledim.

ve 440 km yaptım.

Bunun,

0 - 150 km si tamami ile şehir içi ve acemi bayan kullanımı..ani kalkışlar gaza sert basıp vitesin yüksek devirde atmasını sağlamalar falan
150 - 280 km si uzun yolda E5 de yaptım. gaza gayet yumuşak ve bir aracın en ideal yaktığı hız devri olan 2100 - 2300 devirde kullandım. Bu aracın en ideal yakıt sarf ettiği hızdır.. zaten otomatik araçlarda gaza yumuşak basıldığında kendi hızını ayarlar ve genelde bu devir aralığında kullanır. bu mükemmel birşey. otomatik aracı seviyorum. Bu arada ben motosiklet tutkunuyum, otomatik ( scooter ) motorları da seviyorum.
280-295 km si işte burası çok vahim.. istanbulda trafiğe girdim hemde çok kötü .tam 2.5 saat boyunca 15 km ilerleyebildik. dur kalk dur kalk. benzin ibresinin indiğini gözümle göryordum resmen. müthiş yakıt tüketimi oluyor şehir içi dur kalklarda. ama rahat. çok rahat.. fren gaz fren gaz...
295-350 km si yine bayan kullanım ama uzun yol. sürüş idare eder...
350-440 km si ben kullandım.. yine aynı şekilde gaza yumuşak ve 2100 - 2300 devirde kendi gidiyor,ayarlıyor zaten

bu deneyim şehir içi ve dışı + trafik olarak değerlendirildi. biraz karışık oldu yani. aslında uzun yolu net olarak merak etmiyor değilim.. sizce uzun yolum nasıl olur.. ?

Gelelim değerlere

183 tl lik benzin aldım depom tekrar AYNI PETROL ve AYNI POMPADAN fullendi.

183 tl / 440 km = 0,415 tl yapar. ( 41 kuruş )

183 tl / 5,07 tl(litre) = 36,10 litre

yağtığım 440 km yi 100 km de X litre olarak hesaplarsak

440 km  / (  36,10 lt  *  100 km  )  = 8,2 lt yapar

Buna göre ;

Km de 0,41 tl
100 km de 41 tl
100 km de 8.2 lt yapar

bana çok makul geldi. inşallah bir gün uzun yol da yaparım o zaman daha net anlaşılır..

Merak edenlere..

*Bütün araçlarda ortaktır bu. aracın devri ne kadar yükselirse o denli yakıt artar. hızı ve vites ne olursa olsun..

*her araçta 90 km h  gitmek az yakmaz.

*araç 1.4 dür 5. vites 2100-2200 devirde 80-85 yapar. en ideal yakıtı budur... 90 km hızda 2500-2600 devir yapar, normalden çok yakar.
*araç 1.6 dır 5. vites 2100-2200 devirde 90-95 km hız yapar. en ideal yakıtı budur...
*araç 2.0 dır 5. vites 2100-2200 devirde 105-110 km hız yapar.  en ideal yakıtı budur... 90 la gitmek çok yaktırır. 2000 devirin altına inmk zorunda kalırsınız yada 4. viteste yüksek devirde gitmek zorunda kalırsınız. bunu çok iyi ayarlaması gerekiyor bir şöförün...Clap

otomatik demek çok yakması demek evet..bilinçsizce kullanan br şöföre çok yakması demek..
basar gaza, araç gaza asıldıkça vites geçirme devrini yükseltir. bu da çok yakması demektir.
durur 90 sn kırmızı ışıkta. D den N ye almaz. Sürekli kasar araç kendini. bu da yüksek yakıt sarfiyatı demektir.

Otomatik kullananlar. Gaza daima yumuşak basın. göreceksiniz ki araç kendi kendine vites atar vites düşürür. kendini ayarlar zaten ki, az yakmaya programlanmıştır.

bildiklerimi paylaşmak istedim..
Devamı gelecek.
kazasız belasız sürüşler
Saygılarımla

Düzenleyen dalgakıran - 27 Mart 2014 Saat 10:00
Yukarı Dön
tetik-soner Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tetik-soner Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Mart 2014 Saat 11:40
bilgiler için teşekkürler.
Peugeot 206 1.4 xr 2000
Cıtroen Xsara 1.6 16v 2001
Honda Accord 2.0 ex 1994
Yukarı Dön
ahmed206 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ahmed206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Mart 2014 Saat 15:11
Paylaştığınız bilgiler için teşekkürler
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Mart 2014 Saat 21:36
Burcunuz başakmıBüyük bir gülümseme 
Yukarı Dön
furkanyakar Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı furkanyakar Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Mart 2014 Saat 23:44
1.6 8v lpg li motor ile dün şehirler arası ölçüm yaptım. tam 0.21 TL yaktım. Gaziantepe gidip geldim. şehir içine de girdik. 155-160 km arası yol yaptım ve 33 TL ye doldu tekrar depom. ortalama da 110 km/s ile gittim.
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı dalgakıran Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Nisan 2014 Saat 12:31
Orjinalini yazan: dogan106 dogan106 Yazdı:

Burcunuz başakmıBüyük bir gülümseme 

hayır aslan.. neden sordunuz :)

bu değerlerden sonra tekrar fulledim. 390 km oldu.. çeyreğe yaklaşmak üzere depo. full şehir içi bakalım değerler ne olacak

paylaşırım
Yukarı Dön
ahmed206 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ahmed206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Nisan 2014 Saat 14:27
İstanbul demekki arabayı çabuk acıktırıyor.
Ben bir depo benzinle bulunduğum yörede ortalama 550-600 km yapıyorum ışık yanana kadar. Depo 200 TL civarına doluyor. Şu an ortalama tüketimim bilgisayarda 7.2 lt gözüküyor ama ben de bu kez çok kötü yollarda gezdim 1. vitesle çook yavaş gitmem gereken yerler oldu(dağ-bayır).
Normalde ortalamam 6,5 ile 6,7 lt/100 km civarında oluyor.
Araç 1.4 benzinli manuel 206 Fever
Yukarı Dön
mehmethannn Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı mehmethannn Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Nisan 2014 Saat 15:11
çok güzel paylaşım... teşekkürler...
sevdiklerinize zaman ayırın yoksa zaman sevdiklerinizi sizden ayırır . . .
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı dalgakıran Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Mayıs 2014 Saat 14:31
arkadaşlar şu an itibari ile 460 kmde ışık yandı.. çok aşırı yaktı diyorum kendi kendime. Tam kaç paraya doluyordu depo.

şöyle söylüyeyim , ışık yandı 20 km daha gittim öyle, sonra 30 tl lik benzin aldım ( 5,03 tl den 6lt) tam çeyrek depo oldu ibre.

460 km de sürüş tarızımız tamamni ile durk kalklı şehir içi. ve bayan kullanımı ( yüksek devir, gaza yumuşak basamıyor sürekli abanıyor araç yüksek devirde vites atıyor )

araç otomatik 2004 x-line

bol keyifli sürüşler
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı dalgakıran Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Mayıs 2014 Saat 12:06
arkadaşlar merhaba

Dayanamayıp, 1200 km lik tatile gideceğimiz için Araca Atiket tüp taktırdım. depomu fulledim..su ana kadar 100 km yaptım şehir içi. şehir içi kullanıma devam edip yakıt değerimi ölçmek istiyorum.. uzun yola çıkmadan fulleyeceğim o zaman netleşir. fullledikten sonra uzun yol yapıp bir de uzun yol değerleri alacam. tatil dönüşü yakıt değerlerim netleşir. detayları paylaşırım
Yukarı Dön
ahmed206 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ahmed206 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Mayıs 2014 Saat 14:11
Orjinalini yazan: dalgakıran dalgakıran Yazdı:

arkadaşlar merhaba

Dayanamayıp, 1200 km lik tatile gideceğimiz için Araca Atiket tüp taktırdım. depomu fulledim..su ana kadar 100 km yaptım şehir içi. şehir içi kullanıma devam edip yakıt değerimi ölçmek istiyorum.. uzun yola çıkmadan fulleyeceğim o zaman netleşir. fullledikten sonra uzun yol yapıp bir de uzun yol değerleri alacam. tatil dönüşü yakıt değerlerim netleşir. detayları paylaşırım
Merhaba atiker'in hangi modelini taktırdınız kaça ve ödeme seçenekleri nelerdi?
Ayrıca tüketim değerlerinizi mutlaka bekliyorum. Şu ana kadar arıza lambası yandı mı?
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı dalgakıran Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Mayıs 2014 Saat 15:42
Orjinalini yazan: ahmed206 ahmed206 Yazdı:

Orjinalini yazan: dalgakıran dalgakıran Yazdı:

arkadaşlar merhaba

Merhaba atiker'in hangi modelini taktırdınız kaça ve ödeme seçenekleri nelerdi?
Ayrıca tüketim değerlerinizi mutlaka bekliyorum. Şu ana kadar arıza lambası yandı mı?

atikerin modelini bilmiyorum.. ama gold olmayanından taktırdım. gold olanı 1300 dedi. ona pazarlık yapmadım ama.. . taktırdığım  975 e geldi bana peşin..taksit yapıyordu ama ben peşin yaptırdım.. arıza lambası yanmadı.. ustalar işin ehliydi ve referansım sağlamdı.
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı dalgakıran Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Mayıs 2014 Saat 15:43
bu hafta sonu Tekirdağ - izmit yapacağım o zaman net değeri paylaşırım
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı dalgakıran Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Haziran 2014 Saat 15:59
Arkadaşlar merhaba. LGP taktırmıştım biliyorsunuz. nihayet şehir içi ve uzun yol tamamladım. Fiyatların sürekli değişmesi sebebi ile tüm hesapmaları yapıyorum şimdi.

1. tüp taktırdım anında fulledim ve öyle bindim.. 140 km full dur kalklı şehir içi yolculuk oldu.
2. toplam 5 kişi ve full eşyalar ile Çerkezköy - Kocaeli yaptık. ama sabit 2.15-2.30 devir arasında vites "D" ile. bu yolculuğumuzda hiç otobanı kullanmadık. sahilyolundan gidip feribot ile karşıya geçtik. Çok az belki 2-3 dk trafiğe girdik. iyi de yaptık, otoban kalabalıktı trafik vardı baktık İBB TRAFİK uygulamasından kaçtık sahil yoluna. hem feribotla geçip istanbulu seyretmiş olduk biraz.
3. Bu yolda dönüş yolumuz. otobandan geldik..sabit 90 km hız ile 5 kişi full eşyalı. Eminim çok kişi olmasak daha az yakacağımıza emnim..

demem o ki, vites ne olursa olsun 2.15-2.30 devir arasında , hangi otomobil olursa olsun , en ideal yakıt yaktığı zamandır. o devir arasında en düşük yakıt tüketimi verir. ve yokuşlarda vitesi manuele alıp motoru bağırtmamak da az yaktırır. arabamda 0.50  tl yakıtları bile gördükten sonra bu değerler beni çok sevndirdi.

Devamı gelecek. bir de 110-120 km hızları arasında deneyecem yakıtı ne durumda olacak..

saygılarımla..

Düzenleyen dalgakıran - 02 Haziran 2014 Saat 16:06
59 TT 034

Peugeot 206 2004 X-line
Yukarı Dön
Serkan Açılır Kutu Gör
5. Vites
5. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Serkan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Haziran 2014 Saat 16:22
Güzel değerler.
Yukarı Dön
Ali1905 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Ali1905 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Haziran 2014 Saat 18:45
Üstadı şehir içi ölçümünü nasıl yapıyorsun? Bende de aynı araçtan var şehir içi 12 13 lt LPG yakıyor zaten aracın fabrika verisi şehir içi 9.6 benzinde. bu durumda senin ölçümlerine göre araç LPG DE fabrika verisinden bile az yakmış görünüyor fakat zaten araç lpg de benzinde %15 -20 fazla yakar. sizin ölçümünüzde bir hata var gibi geliyor bana
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı dalgakıran Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2014 Saat 08:48
hayır hiçbir hata yok.. şehir içi kullanım hepsi. gaza yumuşak basıyorum sert kullanmıyorum.  yeri geldiğinde manuel vites kullanıyorum.

tam olarak ölçümü, aynı petrolden depoyu fulleyerek yaptım. aynı pompadan bastım hatta . depom full olarak gezdim, tekrar fulledim o değer çıktı
59 TT 034

Peugeot 206 2004 X-line
Yukarı Dön
_ali_ Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı _ali_ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2014 Saat 09:31
Otomatiğin bir dezavantajı ilerideki yol şartlarını aracın bilmesine imkan olmadığından önceden devir ve vitesi ayarlamak imkansız.

Yani 100 metre ileride viraj mı var, ışık mı var, trafik mi tıkanmış, yokuş mu iniş mi bilemediğinden vites ve gücü ayarlama imkanı yok, manuel viteste şoför bunları hesaplayıp ona göre vites değiştirip gazı ayarlıyor ve dikkatli bir şoför manuelde daima az yakıt tüketimi yapıyor.
206 1.4 + LPG
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı dalgakıran Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03 Haziran 2014 Saat 10:20
işte ben öyle yerlerde manuele alıp kendim değiştiriyorum vitesi. o yüzden bu olayı pek takmıyorum yakıt konusunda
59 TT 034

Peugeot 206 2004 X-line
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı dalgakıran Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 16 Haziran 2014 Saat 15:23
arkadaşlar merhaba

tatile gittik geldik tam 1000 km. 190 tl lik gaz yaktım.. çok mutluyum eskisi gibi arabam çok yakmıyor.

0,188 tl yaktım km başına.. çok iyi bir değer bu bence.. arabamı çok ama çok sevmeye başladım..

100 km de 7.55 lt yapıyor yani. Tüp taktırılmasını tavsiye ederim hiçbir sorun yaşamadım ben şükür.
59 TT 034

Peugeot 206 2004 X-line
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Motordaki şıkırtı sesi son mesaja git 56 0 KillBOB
konu icon Mazotta su var uyarisi son mesaja git 5927 3 407aziz
konu icon Merhaba tanışma son mesaja git 7 1 GökhaN
konu icon YARDIM!! 3008 motor titremesi ve diğer sorunlar son mesaja git 1839 1 berter
konu icon DİZEL MOTORDA YAĞ ÇUBUĞUNDAN YAĞ ATMASI son mesaja git 919 0 GRKN35
konu icon Hoparlörden gelen çatlama sesi son mesaja git 7160 4 Murat0642
konu icon Peugeot 308 Kilit Problemi son mesaja git 1066 0 gulemans
konu icon Çözülemeyen gaz kesme arızası son mesaja git 1298 0 tunakrf
konu icon Soğutmalı Torpido Gözü son mesaja git 3435 1 burak0701
konu icon ARKADAŞLAR Bİ SORUNUMA ÇÖZÜM BULALIM LÜTFEN. son mesaja git 5594 9 telliogluorhan
konu icon hararet sonrası stop etmesi son mesaja git 460 0 egecaglar
konu icon 207 far ayar vidası yerinden çıktı son mesaja git 1189 0 Ayan
konu icon Peugeot 206 1. Vitesten 2.vitesen geçerken vuruntu son mesaja git 4959 9 sedatdizin
konu icon DTC P1351 son mesaja git 40572 12 Ebulfeth
konu icon 208 yağ yakma son mesaja git 830 0 barisF
konu icon Otomobil Neden Hararet Yapar.? son mesaja git 20030 8 brs3393brs
konu icon Serdar Yıldırım Hikayeleri son mesaja git 6262 7 Serdar102
konu icon Atatürk'ün Gölgesi Yeter - Serdar Yıldırım son mesaja git 1431 4 Serdar102
konu icon Külbütör yağ sızıntısı ve sesi yardım son mesaja git 1136 1 Warcry
konu icon Kapı kilidi son mesaja git 14511 6 brs3393brs
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 EYLÜL EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Serdar102 9
brs3393brs 4
Murat0642 3
tunakrf 2
Warcry 2
407aziz 2
GRKN35 1
berter 1
GökhaN 1
KillBOB 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English