![]() |
|
malesef aslanımızı yamulttular (NAZAR DEĞDİ) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
ERDİNÇ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2013 Konum: istanbulesenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Mart 2014 Saat 19:09 |
ara sokaktan çıkan araç bize sol arkadan vurdu sürgü kapı ve yan çamuluk içeriye göçtü polis çağırdık tutanak tuttu şimdi geldi yaptırmaya vakumlama ile yaptırmak istiyorum ama maliyeti nedir yaptıran varmı???
|
|
Hayat Bana Bir GALATASARAY Birde PEUGEOT İle Güzel ...
|
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Çok geçmiş olsun kardeşim, vakumlama ile ilgili bilgim yok, İstanbul'un neresinde olduğunu yazarsan belki arkadaşlar yardımcı olabilirler...
|
|
![]() |
|
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
geçmiş olsun
|
|
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
|
![]() |
|
ERDİNÇ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2013 Konum: istanbulesenler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 316 |
esenler\istanbul bu bölgerde varmıdır bildiğiniz vakumlama yapan yer
|
|
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
geçmiş olsun diğer bir adıda öpücük ile düzeltmedir. İyi araştırmak lazım
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
işte halimiz
|
|
|
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
geçmiş olsun. Yapılır büyük bişi değil takma kafana
|
|
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Bu kadarla kaldıysa çok büyük değilmiş şükür. Bir de sol arka tekeri kontrol ettir yan yan gidiyor mu araba diye.
|
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
Büyük birşey değilmiş sıkma canını, Geçmiş olsun.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
s.seckin ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2013 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 479 |
geçmiş olsun kardeşim.
|
|
2006 307 1.6 HDİ ŞEYTAN KIRMIZI ;)
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Yapılır ama vakumla sıfır halıne donmesı zor piyasa kaportacıları bu ışlerı beceremıyorlar becerırlerde bır yandan da ışlerıne gelmıyor macun boya deyıp geçıyorlar vakumla ve dığer yontemle eskı halıne kavuşturan sayılı yer var onlarada guvenırsenız boyayıp veren sahtkar çok ve bunları malıyetlerı oldukça yuksek bır arkadaşın daha dedığı gıbı vakumla %75 onun dışında sıfır halıne gelmesının tek çaresı boya veya bahsettığım sayılı yerlerden yada ışının ehli bir usta bulmak geçmış olsun .
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
Turgay_66 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1099 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
geçmiş olsun
|
|
2000 206xt 1.6 90hp 200.000km
|
|
![]() |
|
aslında diğer tarafın zararı daha çok arabaya ayandan vurdugu içn ee bide sıyıma var tabi ben düz gidiyodum çünkü o yüzden karşı tarafın tampon far panjur hep dagıldı biz gene iyi kurtardık
|
|
|
|
![]() |
|
peugeot'un sağlamlıgı ortaya çıkmış oldu yaniii
|
|
|
|
![]() |
|
arkadaşlar bi sorum olcak babam polis çagırdıgımız için arabaya hasar kaydı yazcaklarını söylüyo doğrumu bu???
|
|
|
|
![]() |
|
tetik-soner ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2013 Konum: Üsküdar- İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1656 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tetik-soner
geçmiş olsun ..allah beterinden saklasın.
|
|
Peugeot 206 1.4 xr 2000
Cıtroen Xsara 1.6 16v 2001 Honda Accord 2.0 ex 1994 |
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
tam ağız kısmında vakumla zor gibi ama işçiliği güzel olan kolay yapar... bağcılar güngören sanayide bi kaç yerden sonra fiyat ortaya çıkar...
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
200 tl fiyat çıkarttı usta boyasız vakumlu
|
|
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
geçmiş olsun ya Allah daha büyüğünden saklasın.
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |