|
Pioneer avh 5350 yardım |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Gargi
1. Vites 31 - Mayıs - 1987 Kayıt Tarihi: 03 Haziran 2011 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 88 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 25 Mart 2014 Saat 13:32 |
Arkadaşalar bugün peugeot 307 aracıma pioneer 5350 in-dash alacağım bu cihazı kullananlar veya cihaz hakkında bilgi sahibi olanlarının bilgilerini paylaşmalarını rica edeceğim. Herkese keyifli forumlar.
Düzenleyen Gargi - 25 Mart 2014 Saat 14:29 |
|
herry
4. Vites Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
okuyunca bir arama yaptım simdi, 1300 gibi fiyatlar gordum bahsettiginiz cihaza, bu fiyatlara cıktıysanız, 1250 tl ye necvox indash oneririm. 4 yıldır kullanıyorum. bu arada zamanında bende alıcagınız pionerın bu modeli ile necvox arasında kalmıstım, iyiki necvox aldım dedim. artıları; arabanın direksiyondan kumanda (ek parca modul takmadan), ömür boyu ucretsiz navigasyon güncelleme(sd kartın icine serial numaranızla netten guncelleme atıyorsunuz), tv (park halinde goruntu ses cok net, hareket halinde goruntu hafif bozuk, ses cok net) ve en cok kullandıgım olmazsa olmazım ekrandan telefon cevirip hoparlorden konusabilme ve aynı zamanda cevap verebilme. umarım satın almadan okursunuz bu yazdıklarımı, hayırlısı olsun.
|
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |