![]() |
|
Çıkma Parçacı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
eguet ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 138 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Mart 2014 Saat 11:43 |
Arkadaslar sadece ben mi merak ediyorum bilmiyorum ama sanki bilinen saglam çıkma yedek parçacıları bi yazsanız bizde ordan sebeplensek ne kadar güzel olur hem forum referansında indirim yaptırabiliriz hemde tanırız tanışırız karsılıklı bi fayda olur İstanbul(Avrupa) için bilenler mesela yazarsa cok güzel olur :D
|
|
FIRST BLOOD
206 ROLAND GARROS 1.6 16v |
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
istanbul maslak sanayi 2. kısımda bolca çıkmacı var, zaten tek dükkana degil, bi cok dukkana bakman lazım aradıgın parca icin. dukkan dukkan dolasınca bulunuyor aranan, birinde olmayan baskabirinde olabiliyor.
|
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
eguet ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 138 |
bazıları çıkma diye hurda parcalar satıyor onu engellemek için yazmıstım bütün bu piyasa maslakta dönüyor sanırım :D
|
|
FIRST BLOOD
206 ROLAND GARROS 1.6 16v |
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
aradıgın parcaya gore degisiyor. bazıalrında elektronik bazıları kaporta döşeme uzerine parca satıyor. cok temiz parcalar var.
|
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |