![]() |
|
Motor çalışmıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
fahrettin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Eylül 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fahrettin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 31 Mart 2014 Saat 10:44 |
|
sağol hocam. peugeotturkey yeni bir üye kazanmış oldu ![]() |
||
motion & emotion
|
||
![]() |
||
307Mster58 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2014 Konum: Sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 307Mster58
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
pardon sorun düzelmiş yardım etmek istedim o yüzden üye oldum
![]() |
||
1,4i 16V Sport
|
||
![]() |
||
307Mster58 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mart 2014 Konum: Sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 20 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı 307Mster58
|
benzin hortumu cıkmış olabilir motorun arkasına baktığınızda görürsünüz pompadada olabilir ama bidiğim kadarıyla şişeyle benzin koymak zarar verebiliomuş ama bence bi hurafere
|
||
1,4i 16V Sport
|
||
![]() |
||
fahrettin ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Eylül 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fahrettin
|
Arkadaşlar sorunu çözdük. Ustayı arabanın yanına çağırdım. Benzin pompasını değiştirdik. İlk denemede olmadı ama arabayı sallayarak benzin pompasını biraz dürterek çalıştırdık. Malzeme + işçilik 180TLye mal oldu. Bundan sonra asla aynı hatayı yapmam herkese de tavsiyem benzin seviyesi asla çeyreğin altında kullanmayın. Herkese saygılar
Düzenleyen fahrettin - 31 Mart 2014 Saat 10:44 |
||
motion & emotion
|
||
![]() |
||
erdem-120 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mart 2014 Konum: TOKAT Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı erdem-120
|
Motora benzin girişini yapan hortuma ulaşabiliyorsan sök sonra hortumdan benzin gelene kadar kontagı aç kapa . Zaten gelirse çalışır gelmezse pompa değişmeli
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fahrettin
|
vurdurmayı denemiştim vurdurmayla da çalışmadı hocam. zaten vurdurmayla çalışacak olsa direk gazla çalıştırınca da çalışması gerekmez mi?
|
||
motion & emotion
|
||
![]() |
||
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Bence vurdurmayın. yazık arabaya. imkan varsa aracı yokuş aşağı bir süre bekletin belki benzin motora geçer de çalışır.
Yada benzinli araçta hava nasıl alınır öğrenin ve çalıştırın aracı. |
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
Benzın pompası başka bışet değil gibi gözüküyor depoyu boş bırakmanın sonuçları değiştirene kadar vurdurcaksın artık :)
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
CrimsonChild ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 113 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CrimsonChild
|
vurdurun hocam :) Aynısı bende de olmuştu vurdurdum clıstı
|
||
1999 / 106 1.4i XR / ATEŞ KIRMIZISI.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fahrettin
|
eyvallah
![]() |
||
motion & emotion
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
arızanın sebebi yazınızın içinde saklı
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fahrettin
|
Arkadaşlar merhaba
Geçen gün aracımla benzinde giderken benzinim azaldı araba teklemeye başladı gazla devam ettim. Ertesi gün sabah arabayı çalıştıramadım. Direk gazla çalıştırmak için gaz düğmesine basılı tutarak kontağı açtım ama gazla da çalışmadı. Sanırım gaz da çok az olduğu için çalışmıyor. Akşam bidonla benzin alıp doldurdum yine çalışmadı. Toplam 3 bidon yaklaşık 50-60TL lik benzin koymama rağmen hala çalışmıyor. Öğrendiğim kadarıyla benzin deposu boşken arabayı çalıştırarak benzin pompasına zarar vermiş olabilirim. Malum ay sonu olduğundan da ustaya götürmek için mecbur önümüzdeki haftayı bekleyecem. Arızanın sebebi ne olabilir herhagi bir fikri olan var mı?
|
||
motion & emotion
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |