![]() |
|
bi bakarmısınız fikriniz önemli |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
yawruaslan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 25 Mart 2014 Saat 09:16 |
|
abiler arkadaslar kardeşler biliyorsunuz benim aslanın boyasının biraz soluk olmasından şikayetciyim ve daha onceki sahibi tarafından ön tamponda çizikler var yere yakın oldugundan cizmiş durmuş ben aracı ya boyatacagım yada pasta cila attıracagım sizin fikirlerinizede ihtiyacım var
öncelikle araç hiç komple bel altı filan boya yememiş ben bel altı boyatsam tavan hariç nasıl olur ücreti nedir ve tavanı boyatmadıgım için tavan çok sırıtırmı ? pasta cila attırsam istedigim canlılıgı yakalarmıyım yakalayamazmıyım tavanada pasta cila atıyorlarmı fikirleriniz nelerdir ?
|
||
i
![]() |
||
![]() |
||
HUN ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mart 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 88 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
pasta cila attırma teflon bazlı cilalar parlaklık verir pasta cila attıracaksan en ince olanından attır zira pata cila kalınsa boyada harelenmeler yapar böyle kılcal yuvarlak çizikler oluşur.Bence turtle wax ın teflon cilasını kendin uygula bi dene sonuç alamazsan profösyönel bir yere götürebilirsin.Ön tamponundaki çizikler çok derin ve göze batan yerlerde değilse servisten 50 gr boyasından al çizik yerlerin içini hafiften ince suluboya fırçasıyla doldur eski halinden kesin güzel duracaktır. ha sadece tamponda çizik varsa güzel bi ustaya boyatabilirsinde .
|
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
Bendede var o durum aracın tavanı dığer yerlere gore daha mat cilalıyorum parlıyor ama o mat goruntu gıtmıyor tam olarak bende makınayla yapan bır yere goturmek ıstıyorum bu harelenmeden korkuyorum ıyı bırıne denk gelmezsem dıye ancak pasta cilada bir yere kadar ben bu mat goruntunun vernıkle ılgılı olduğunu dusunuyorum yınede bılmıyorum bılenler daha ıyı anlatırlar da pasta cıla yapılınca matlaşmanın gıdeceğini sanmıyorum .
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
eylül/ekim' i bekle beraber belaltı boyatırız, turtle wax ile cila atarız senin arabaya cillop gibi olur gözün görmez çizik felan
![]() Düzenleyen dogan106 - 25 Mart 2014 Saat 13:49 |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
yawruaslan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
abi resmi göremiyorum :(
|
||
i
![]() |
||
![]() |
||
pusutr ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2013 Konum: Hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1083 |
|
Yandı bitti kül oldu ![]() |
||
![]() |
||
|
:) bende şirket engellemesi olduğu için göremiyorum değiştirdim linki gözüküyormu simdi?
|
||
![]() |
||
tetik-soner ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2013 Konum: Üsküdar- İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1656 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tetik-soner
|
malesef görünmüyor
|
||
Peugeot 206 1.4 xr 2000
Cıtroen Xsara 1.6 16v 2001 Honda Accord 2.0 ex 1994 |
||
![]() |
||
|
soner abi sana yollayım ben resmi sen eklermisin
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
|
abi gözüküyor sıkıntı yok :D
|
||
i
![]() |
||
![]() |
||
|
upload edilen resimi görememek?? lanet olsun şirket internetine
![]() |
||
![]() |
||
korkusuz202 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2012 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı korkusuz202
|
Boyanin canlamsini istiyorsan bence kalteli bi yete gotur (sonax wurth gibi)aracina bir boya koruma yapsinlar.eger makine ve malzemelerin ve de elin yatkinsa kendin yap.Bi kac saat ugrastirir.
|
||
206 1.4 HDI X-LINE 2003 MODEL
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |