![]() |
|
2008 fever dizel |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nedim83 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 179 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23 Mart 2014 Saat 00:38 |
merhaba kardeşim için linkteki aracı alma niyetimiz var.sizlerin de fikrini almak isterim. Aracı bugün yakından da gördük.biz 19.000 diyoruz ama satıcı en son 19.500e düştü. boya orijinal, ufak tefek çizikler var. kilometre orijinal. |
|
PEUGEOT 206 FEVER 1.4 hdi
|
|
![]() |
|
Tutar ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2014 Konum: aladağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam ben de 206 var aynı arabanın 2004 modeli araba temiz görünüyor pek ekstrası yok ama fiyat düşerse almanızı tavsiye ederim.
|
|
HASTASIYIM PEUGEOTUN
|
|
![]() |
|
nedim83 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 27 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 179 |
x-design dan tek farkı ön sis farı var sadece. gerisi aynı.
|
|
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
araç güzel donanımıda fena sayılmaz ama pek temiz değil gibi modeline göre ılk goruntu onemli ılk gorunuşe göre bana temız gıbı gelmedı yınede karar sızın .
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
temizden kastettiğiniz nedir.
|
|
|
|
![]() |
|
aracı aldık arkadaşlar..çok diri ve temiz, içimize sindi açıkçası. eski bir pejocu olduğum için hemen sıcaklık sensörüne baktım. Sağ ayna altında var ama göstergede çıkmıyor. bu arada tek satır ekran. Tuşlara basılı bekledim ama sadece tarih değişiyor. Bilgisayara bağlayıp aktifleyebilir miyiz acaba? |
|
|
|
![]() |
|
blue42 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mart 2013 Konum: memur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 226 |
2008 e ıyı fıyat .hayırlı olsun
|
|
207 hdı comfort
|
|
![]() |
|
250 tl daha düştük. 19250tl'ye aldık :)
|
|
|
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Hayırlı olsun. Bende 2007 Fever var. Üzmez sizi inşallah. 3 satır ekranı takınca da çok iyi olur fakat sıcaklık göstermiyor benimki de. Şu sensöre nereden bakılıyor bana fotoğrafla gösterebilir misiniz?
|
|
![]() |
|
sağ dikiz aynasının altında küçük bir yuvarlak çıktı var.o sıcaklık sensörü
|
|
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
Hayırlısı olsun kısmetınızde bu varmış güle güle kullanın sıkıntısız götürür inşallah sizi temizlikten kastım pek uzerıne duşulmemış herhangıbır araç gıbı kullanılmış goruntusu vardı araçta hanı bazı araçlar bellı eder ya kendını neyse ben baya tıtız bır ınsanım sız bana bakmayın umarım eskı bır pejocu olarak o goruntuyu sızde yakalar aracınız kazasız belasız :)
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |