![]() |
|
Peugeot Artık Cabrio Üretmeyecek Mi? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mazda3 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2013 Konum: mazda zoom zoom Durum: Aktif Değil Mesajlar: 35 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Mart 2014 Saat 22:12 |
arkadaşlar peugeot cabrio ilgili ortada ne bir haber var ne bir gelişme cabrio araç üretmeyecek mi spor araç olarak rcz ye kaydırdı galiba.....
|
|
diğer araçlar benim gözümde sadece bir araba zoom zoom ise bir otomobil...
|
|
![]() |
|
scorpion_enis ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mart 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 256 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı scorpion_enis
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
sanmıyorum peugeot'un cabriodan vazgeçiceğini. yaptıkları en iyi iş bence :)
|
|
307cc
Araç Linkim: http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=33886&PN=1&title=bebegimin-guncel-resimleri-cc |
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
benim fransa peugeot fabrikasında çalışan bi akrabam var kendisini aradım sordum varmı böle bişey diye yok abi dedi. sıkıntı yok yani devam
![]() |
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sanmıyorum, üretimi duran modeller var (206cc, 307cc ve cok eski olanlar gibi) ama zamanla yeni cabrio modelleri üretildigi (207cc, 308cc) icin fiyatları da aynı kalıyor zaten. mesela honda da tek bir cabrio model vardı, s2000 modeli 2009 da durduruldu, zamanında 60 bine alınan arabalar suan da 100bin 110bin gibi paralara el degistiriyor. ben temiz kalanlardan bahsediyorum tabi, 60-70 lik ilanların hepsi pert yengec gibi yuruyorlar yolda.
edit: imla Düzenleyen herry - 23 Mart 2014 Saat 09:45 |
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |