![]() |
|
parça değişimi öneri. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ndm01 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2011 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 135 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Mart 2014 Saat 20:06 |
merhaba arkadaşlar aracımda değişmesi gereken parçalar var internetten sipariş verecem bazılarında orijinal ile diğer markalar arasında epey fark var önerinizne olur lazım olan parçalar rotbaşı sağ sol, z-rot sağ ve sol, sağ salıncak ve arka amortisör. amortisör orjinal almayı düşünüyorum da da ön takım parçaları için hangilerini almalıyım trw ve teknorot var araştırdığım kadarıyla önerileriniz ne olur teşekkürler .
|
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ben geçen sene teknorot ön takım aldım, memnunum, Türk malıdır işini ziyadesiyle görür.
|
|
![]() |
|
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
bence imkanın varsa orjinalden şaşma
|
|
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
|
![]() |
|
TaZ ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ağustos 2013 Konum: İstanbulAvcılar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 137 |
amortisor alırken dikkat et cogu parcacılarda sag sol hepsinin dış etiketleri yanlış basılmış saglardan sol sollardan sag cıkıyor.teknorotu bütün parcacılar tavsiye ediyo orjinaliyle bire bir kaliteli ürünler diyorlar bende teknorot kullandım
|
|
![]() |
|
ndm01 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2011 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 135 |
önerileriniz için teşekkürler ön takım parçalarını teknorot, arka amortisor de orjinal almayı düşünüyorum yakın zamanda temin edip değiştirecem sağolun.
|
|
![]() |
|
rahmi 206 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mart 2014 Konum: artvin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 39 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rahmi 206
ben bundan yaklaşık 2 yıl önce 206 aracımda sol alt salıncağı rıw marka(yanılmıyorsam yerli üretim)kullanmıştım,inanması güç ama daha 1 hafta önce değiştirdim yenisi ile :) sol taraf bozulana kadar sağ tarafı 2 defa değiştim ama hatırlamıyorum hangi markalar olduğunu
|
|
206 roland garros
|
|
![]() |
|
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
orjınal olmasından ziyade kalıtelı ve bılınen urunlerden kullanmanızı tavsıye ederım bahsettığınız urunlerde yan sanayı ye kaçmak pek hayır getırmez.
|
|
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Merhaba, yeni konu açmaktansa buraya yazayım dedim.
Benim sol arka amortisör patlak, bunu maysan'la değiştirsem olur mu? Öneriler lütfen.
|
|
![]() |
|
madblueblacksea ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
Yan sanayi amortisör orjinalinden 1 cm kısa geliyor. Ben değiştirdim ama pişman oldum. Sanırım benimkide ona benzer bişeydi. Bu hususa dikkat et. Bide tekini degistireceksen kesinlikle önermem diğeri neyse aynasından taktır. Orjinali sert yan sanayileri daha yumuşak ve dengesizlik yapar kanaatindeyim
|
|
206 1.4 HDI Look 2004
|
|
![]() |
|
Peki sen tekini mi değiştirdin çiftini mi değiştirdin abi?
Bir de Monroe var diğerleri kadar ucuz değil ama orijinali kadar da pahalı değil. Monroe çok duydum acaba iyi midir?
|
|
![]() |
|
madblueblacksea ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Nisan 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 873 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı madblueblacksea
Ikisini değiştirdim. Derin bir çukura girince esneme mesafesinde azalma ve amortisör yumuşak olduğu için son noktada vurma oluyor. Monroe kaliteli bi amortisör tavsiye ederim
|
|
206 1.4 HDI Look 2004
|
|
![]() |
|
Teşekkür ederim
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |