![]() |
|
207 1.6 VTi Sportium |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Mart 2014 Saat 09:57 |
207 1.6 VTi 16V 120HP Sportium
Yakıt Tüketimi (Şehiriçi / Şehirdışı) 8,4 lt / 4,8 lt Ort. yakıt tüketimi 6.1 lt. Motor Gücü (hp) 120 hp Tork 160 Nm 0-100km Hızlanma 9,5 sn Bu aracı kullanan var mıdır? Tavsiye eder misiniz? Araçta BMW ve PSA'nın ortak geliştirdiği değişken zamanlamalı 120HP atmosferik motor var. Donanım olarak, 4 airbag, Deri kaplı spor tip direksiyon simidi, 17'' RC jant, arka park yardım sistemi, kapı eşiklerinde logolu alüminyum çıtalar, Cruise Control, Spor tip ön panjur ve Gövde rengi krom eklentili yan çıtalar. ![]() Not: Fotoğraf TechTurkey'den alınıtıdır.
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
KenBlockJR ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Kasım 2011 Konum: Ataşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1013 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KenBlockJR
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
koskoca forumda bir yorum yok
|
|
206 Roland Garros 1,6 16V
|
|
![]() |
|
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben kullanmıştım bir kere güzel rahat araba alınır bence ama pek piyasası yok dez avantajı tek o koltuklarıda gt lere benziyor.
|
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bence harika görünüyor, bu özelliklerle piyasası yoksa kıymeti henüz bilinmiyor demektir.
Gören olmamış herhalde henüz :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |