![]() |
|
Darbe önleyici takoz |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
dRhkn ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Mart 2014 Saat 21:59 |
Aracımı satmazsam orjinal yayları kestırmeyı dusunuyorum. Arkadaşlar yayı kestirdiğimiz zaman bi tanıdık darbe önleyici takoz koyarak sürtme ve sesi önlemiş. Biraz araştırdım ama bilgi edinemedim. Bilgisi olan varsa memnun olurum
Düzenleyen dRhkn - 21 Mart 2014 Saat 22:00 |
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
valla forumda hiç kimse yayları kestirmeni tavsiye etmez. şahsen benim kullandığım aracın önceki sahibi kesitirmiş. bizzat tecrübe ettim bende pek tavsiye etmem
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
öncelikle kendi saglıgın ve baska vatandasların hayatlarını dusunup yayı kesmek ısıtmak sogutmak bu tur yontemlere girismemeni tavsiye ederim. Allah korusun basına is gelebilr. boyle bisi yapacagına git ucuz olsun ama hic deilse bu is icin yapılan orjinal bir spor yay al, fk marka yay fln al derim. bu benim nacizane bir tavsiyem.
|
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
emirhan307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emirhan307
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yay kestirilmez spor yay taktrdktan sonra sunger takoz koydurulur ben koydurdum hic ses yok
|
|
hayallerim BİLE bazen yaptıklarımın yanında eziliyor:)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |