|
Anlık Tüketim |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
By_Master28
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2014 Konum: Giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı By_Master28
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 21 Mart 2014 Saat 17:27 |
|
300 km şehirdışı geriye kalan ise şehiriçi kullanım sonucu oluşmuştur.
|
||
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Çok güzel değerler, bu 301'ler tüketim konusunda bir numara. Bu arada paylaştığınız bilgi ortalama tüketim.
|
||
oguzhan29
3. Vites Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
|
|
aynen benim burda bi arkdaşımda da var yakıt değerleri 301 lerin gerçekten çok güzel.
|
||
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
||
ahmet_bjk
3. Vites Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
|
|
1,6 hdi ler az yakıyor da biraz sabır istiyor, sakin kullanımda 4 lt ortalama elde etmek çok zor değil.
|
||
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
||
ahmed206
3. Vites Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Bu ne hiç yakmamış yahu... Maaşallah çok kıskandım.
|
||
206+bülent
2. Vites Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2013 Konum: başkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 206+bülent
|
|
hangi modeli 301 in bide nasıl memnunmusun
|
||
carpe diem
206+ HDI |
||
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Bu yol bilgisayarı ekranı sadece Allurede var, motorda standart 1.6 HDİ 92 HP |
||
206+bülent
2. Vites Kayıt Tarihi: 20 Kasım 2013 Konum: başkent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı 206+bülent
|
|
konfor kullanış nasıl o anlamda genel araç olarak yani
|
||
carpe diem
206+ HDI |
||
Dayofjackal
1. Vites Kayıt Tarihi: 29 Ağustos 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dayofjackal
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
maşallah çok güzel mazottan doğan kar zaten yüzünüzü güldürür
|
||
tigerland
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
|
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Ben Ankara-Afyon-Denizli-Pamukkale-Aydın-Söke-Didim-Ören[Milas]-Didim-Bodrum-Didim-Bodrum-Didim-Söke-Aydın-Denizli-Afyon-Ankara yaptım. Bodrum ve Didimde çok dolandım. Totalde 2500km oldu. Hep 5 kişi klima açık gezdik 5.3 ortalama ile bitirdim. Hele dönüşte benim ayağımın altında bile eşya vardı bagaj pandizotu sökük arka camı göremeyerekten geldik. Ben ortalama çok diye hayıflanıyordum. 206+ 4.8 yakdıysa ben 1.4dizel 90hp 1350kg+500 ile fena yakmamışım. |
||
tigerland
4. Vites Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
|
bende klima hep açık araç 5 kişi bagajda bass full bagaj pandizot evde tavana kadar bavul 2700 km devirdik ya 206+ hdi fena bişey :D
|
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |