![]() |
|
Anahtar ile bagaj açıp kapamak |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Mart 2014 Saat 13:07 |
|
Anahtar derken kumandadan açmayı kastediyorsun sanırım Salih, Bunun için kumanda da 3. Bir tuşa ihtiyaç yok mu? Birde kapatmayı nasıl yapıyor bu focus onu anlamdım.
|
||
![]() |
||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
abi böle bişeye ne gerek var diyesim var ama... senin arabanında maaşallahı var yani yapılabilecek herşeyi yaptın aslana. bişey kalmadı artık ondan mı uğrasıyon bagajla falan :)
|
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
![]() |
||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
|
Bende gordum böyle cam tavan bı c-max geldı bagaj kendı kendıne açılıyor baya ılgı çekıcı ve havalı enterasan ama bır başka araçta orjınali gibi işlev sağlarmı ve sağlıklı olurmu bılemedım olursa çok guzel olur ama malıyetlı bır ış olucağı görüşündeyim çunku bikeresınde denk gelmıştım servısımde bır araca kendı kendıne kapanıp açılan yan aynalardan yapıyorlardı okadar çok uğraştılar kı bu ış ıçın üstelik 800 TL gıbı bır fıyat vardı ortada kocaman bagaj kapağı sonuçta onu açıp kapatıcak tesısat guçlu olması gerekıyor.Buda eşittir malıyet.
|
||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
||
![]() |
||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
|
ben konuyu tam anlamamışım heralde abi dediğin şey bu bi arabanın reklamında (ford sanırım dediğin gibi) kayakçı bi arkadas geliyo lap diye bagaj kapağı ardına kadar açılıyor. o olaysa iyiymiş 50-100 tl ye.
ben sadece tık diye açılcak zannediyodum. öle ardına kadar açılcaksa tabi süper olur abi.
|
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Salih abi bizi yine Bursa'ya çağırıyorsun =) Benim arkadaşda da Cmax var çok hoşuma gidiyor. Yap hemen yanındayım =)
|
||
![]() |
||
reality59 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2012 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1030 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reality59
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Destekcin ve takipcinin abi :) olacağına inanıyorum çok zor bir sistem değil |
||
Peugeot 307 - 2004 HDI XR Peugeot 106 - 2002 QuickSilver Tekirdağ / ÇORLU |
||
![]() |
||
serkomser ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mart 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 269 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı serkomser
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Amortisörlerin üzerine sert yay takın bagaj açılınca elle kaldırmaya gerek yok bence yaylar gereken işlemi yapar, fakat kapatma manuel olma durumunda. Peki 307 nin bagajını kumanda ile açabilmek için ne yapmam gerekli olduğunu öğrenebilir miyim?
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |