![]() |
|
206 gtı nasıl bilirsiniz |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
yunus1962 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mart 2014 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yunus1962
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Mart 2014 Saat 00:41 |
Merhaba, şu an 2000 model clio 1.6 sport kullanıyorum. 206 gtı almayı düşünüyorum. Forumda net olarak cevabını bulamadığım, kafama takılan sorular var. Bilgisi olan abiler yardımcı olabilir mi? 1-Lpgde yakıt tüketimi şu an ki fiyatlarda sakin, agresif kullanımlarda ne kadar ? 2-Aracın genel olarak kronik sorunları nelerdir ? 3-206 gtı alırken dikkat edilmesi gereken ekstra durumlar nelerdir ? 4-Üzerinde oynanmamış, fazla zorlanmamış gtin masraf çıkarma olasılığı nedir ? 5-Sportif görünümlü, halk ağızıyla 'çakal arabası' olmayan 1.6 clio dan performansı yüksek, donanımı fazla sıkıntısız bir araç tavsiyeniz var mı ? 6-Son olarak 206 gti almamak için herhangi bir sebep var mı ?
![]() Düzenleyen yunus1962 - 20 Mart 2014 Saat 00:57 |
|
![]() |
|
yunus1962 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Mart 2014 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 16 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yunus1962
![]() ![]() ![]() ![]() |
Yok mu yardımcı olabilecek forumdaş
![]() |
|
![]() |
|
EmSul ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mart 2012 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 874 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir önceki aracım 206 gtı dı ve size önerim 206 gtı için altınızdaki araçtan vazgeçmeyin..Performans olarak kayda değer bir fark olmayacak bi kere sizina racınızda gayet başarılı bir performansa sahip teknik verilerde..Ayrıca 206 gtı sizin aracınıza göre daha narin daha çok dikkatli kullanmanızı gerektirecek bir araçtır istediği kadar bakımlı olsun hatta sıfır olsun peugeot her zaman arızaya meyillidir :) eğerki performans için değiştirecekseniz gidin clio rs veya rover 200 si 1.8 alın .. Yakıt olarak 206 gtı şu anki fiyatlarla normal kullanımda lpg de 22-24krş yakar ortalama ş.içi yani benimki öyle yakıyordu ş.içi burda benim kullanımımla 7-8litre yakıyordu..Ayrıca sizin aracınıza göre daha sert daha çok yol sesi alan ve konforu daha düşük bi araçtır..
|
|
"2001 Peugeot 206 GTI"
"2002 Peugeot 206 Roland Garros 1.6 16v" "1998 Ford Mondeo 2.0 glx" "2005 Peugeot Partner 2.0hdi" "2004 Peugeot 307 1.6 bva" |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yunus1962
Çok teşekkürler. Clio rs bütçeyi aşıyo Rover a baktım performans olarak çok iyi fakat 206 da ki karizmadan eser yok :) Clionun performansından memnunum fakat biraz da görüntü ve iç dizaynı güzel olsun istiyorum clioda da bunlardan eser yok :) Clio kadar ses alacağını da düşünmüyorum :) 206 gti çok mu sıkıntılı kullanıcı olarak sizi üzen hangi sorunu vardı. Birde abimde 206 1.4 hdi var Allah'a şükür 1 yıl oldu sıkıntı vermedi. ???
|
|
![]() |
|
muku ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Ocak 2013 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 206 |
sorduğunuz araç 15 senedir piyasada, dolayısıyla merak ettiğiniz herşey forum yada googlede aratarak bulabilirsiniz
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
bence 206 için clio sport' tan vazgeçmeyin, peugeot 6 serisi narin bir seridir ve arızaya herdaim açıktır, alışmış olduğunuz bir kalite var ve bunu bozmayın
|
|
![]() |
|
candanxyz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mart 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 392 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı candanxyz
Yerin dibine soktunuz 206 yı :)
|
|
''Bay Z''
|
|
![]() |
|
doruk_bjk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ocak 2014 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı doruk_bjk
206 GTI BAMBAŞKA BİR ARAÇTIR. HIZLI GİDERKEN SUNROOF AÇMAZSAN SIKINTI YAŞAMAZSIN. STOCK HALİ BİR ÇOK ARACIN OTOBANDA CANINI OKUR , TİTİZ BİNDİĞİN SÜRECE BAŞINI AĞRITMAZ. TÜP TAKMAK GTI LARA ÇOK SAÇMADIR. PERFORMANS ARABASINA TÜP TAKICAĞINA 4 KAPILI 206 ALIP ONA TÜP TAK BENCE, BEN ÖYLE YAPIYORUM EN AZINDAN :)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yunus1962
aracın 15 sene kullanıldıktan sonraki durumunu google a yazınca net bilgi çıkmıyor abi o yüzden soruyorum ya
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yunus1962
son sorum 206 gtı mı yoksa clio rs mi
|
|
![]() |
|
berkayakulker ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2014 Konum: Muğla,Bodrum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 372 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı berkayakulker
daha önce kullanmış ve Eskişehir yolunda birçok Mercedes ve bmw yi deli etmiş bir şoför olarak ; 206 hastalıktır ve gti artık o hastalığın rc den önceki durağıdır :) şahsen ben olsam clio yu bir kenara bırakır gti a doğru koşar adımlarla devam ederdim...
|
|
*206 1.4 HDI Van*
308 1.6 HDI Premium Plus C4 Cactus Feel 1.6 HDI 207 1.4 HDI Trendy 206 1.4 HDI Van C3 1.4 HDI SX 407 1.6 HDI Comfort 206 2.0 GTİ 206 1.4 HDI Van |
|
![]() |
|
kaf kef ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: maçavyımop Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
hehe acayıp guldum ama arkadaşlar hernekadar peugeot ailesı olsada dogruları soylemıs |
|
İki tanık var biri dilimdir biride dürüst kalemim, ihanet etmez sözüm kağıda ve halim RABBA teslim.
|
|
![]() |
|
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
clio rs hızlı gtı den ama sırf hızlı diye ben mutlu olamam rs ile koltukları içi direksiyonu vs şirket aracı gibi :D GTI diyorum.. 2 yıl kullandım.. hiç sorun yaşamadım.. hatta konularda duruyor aslanın resimleri halen..
|
|
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yunus1962
o zaman karar kesinleşti yazın gelmesiyle gti alınıyor :)
|
|
![]() |
|
candanxyz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Mart 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 392 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı candanxyz
GTı ciğer sesi ile bakışları yeter.206 nazlı arabadır severek bineceksin üzmeyeceksin,bakacaksın arabana,bunları yaparsan müthiş haz verir.Yapmaz isen alma 206 zevk alamazsın.
Clio ya gelince en başta kaybediyor,tipten..
|
|
''Bay Z''
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
:)
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
TuNeR_32 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mayıs 2013 Konum: Isparta Durum: Aktif Değil Mesajlar: 572 |
Peugeot Araçlar bakımı severler sen ne kadar bakarsan oda sana bakar torosa şahine biner gibi bininirse hep arıza açar unutmayalım ki renaultda fransızdır. ayrıca arkadaş yukarıda rover demiş parça fiyatlarınıda da araştır peugeot 206 nın bakkalda bile çıkma parçasını bulursun parça sıkıntın olmaz ayrıca daha çekici bir araçtır bende 2002 model 206 cc 2.0 gti var ne zaman çıkarsam garajdan hep parmakla gösteriliyorum bunu çogu araçta yakalayamazsın ayrıca sana ışıklarda show yapanlarda olur 2.0 150 hp nin verdiği güce dayanarak kendini pilot ilan edersin ve çoğu sekmentindeki aracı tokatlarsın buda ayrı bir zevk bence 206 cabrio gti alman ayrıca peugeotun yaptığı en iyi iş cabrio araçlar ;)
|
|
İmzam Yok Parmak Bassam..!!!
|
|
![]() |
|
EmSul ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mart 2012 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 874 |
Bizde kullandık kardeşim 206 gtı..Öyle mercedesleri bmw leri geçme falan bırakın gerçekleri söylüyoruz 206 gtı motoru gayet standart bir motordur spor araç motoru değildir 106 gtı ve 306 gtı gibi değil..Aynı güç ve torkta ford-opel-mercedes vs bu markalar normal 4 kapılı araçlarında standart araçlarda kullanıyor bu motoru..Gtı sadece şanzıman dişli oranları sayesinde kalkışta geçiyor aynı motor hacmi ve gücüne sahip standart araçları..Yoksa bi 2.0 136bg ford focus ta opel astra da hemen hemen aynı performansları veriyor öyle gtı la geçip gidemiyosunuz bu araçları..Clio rs bambaşka bi motora sahiptir çok başarılıdır 206 gtı ile kıyas bile yapılmaz görüntü ise bence gayet hoş hatta içi bence gtı dan daha iyi o kısım sadece kişisel zevk meselesi..206 gtı stock halde çokta başarılı bir motora sahip değildir hatta bana göre spor tek kapı bir araca yakışmayan bir motor çoğu standart araçta kullanılan bir motor..Ayrıca istediğin kadar titiz kullan arızaya meyilli yol tutuşu en azından benim kullandığım araçlara göre söylersem kötü ..Yakıt iyi ve kişisel görüş olarak tipi süper :)
|
|
"2001 Peugeot 206 GTI"
"2002 Peugeot 206 Roland Garros 1.6 16v" "1998 Ford Mondeo 2.0 glx" "2005 Peugeot Partner 2.0hdi" "2004 Peugeot 307 1.6 bva" |
|
![]() |
|
berkayakulker ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2014 Konum: Muğla,Bodrum Durum: Aktif Değil Mesajlar: 372 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı berkayakulker
7000 devirde 210 gören 0-100 e 8,6 Saniyede çıkan bir motordan bahsediyoruz :) bu paraya bu performans bence fazla bile... Clionun içi emekli arabası gibi clio 1.4 rn ile clio rs aynı dizayna sahip... Ki ayrıca stock bir gti öyle yabana atılacak bir motorada sahip değildir ! Bahsettiğimiz araç 950 kg 2000 motor 136 bg !
Düzenleyen berkayakulker - 23 Mart 2014 Saat 01:38 |
|
*206 1.4 HDI Van*
308 1.6 HDI Premium Plus C4 Cactus Feel 1.6 HDI 207 1.4 HDI Trendy 206 1.4 HDI Van C3 1.4 HDI SX 407 1.6 HDI Comfort 206 2.0 GTİ 206 1.4 HDI Van |
|
![]() |
|
doruk_bjk ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ocak 2014 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı doruk_bjk
2000 model sunroof lu digital klimalı deri koltuklu sis farlı bu paralara bu güçte araba yok piyasada. parçası ucuz servisi bol. clio falan dönüp bakmam . gti kullanıcısıyım hatta hastasıyıız :)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |