![]() |
|
307 1.6 hdi triger değişim ne kadar |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tiger_07 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2013 Konum: ant Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 20 Mart 2014 Saat 00:26 |
307 hdi 1.6 2006 model triger değişim ücreti ne kadar olur? Birde sağ ön tekerden uğultu geliyor galiba teker bilyeleri değişmesi gerekiyor maliyeti ne olur?
|
|
![]() |
|
İBRAHİM ASİL ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: Şereflikoçhisar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 195 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı İBRAHİM ASİL
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
407 1.6 dizel için servis 180 bin dedi?
|
|
Asil :)
|
|
![]() |
|
tiger_07 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2013 Konum: ant Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
benim araba 102 binde
|
|
![]() |
|
barishrocker ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
307 için 120binde iyi olur demişti arabayı veren çocuk. Ben titizlikten 105binde değişmiştim. Muayeneye girecekti ve 10bin bakımı da gelmişti. 650tl falan vermiştim hepsine ama trigeri unuttum.. Devirdaimle değişmesini önerip öyle yapmışlardı sanırım..
|
|
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
|
![]() |
|
by_cüneyt ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2014 Konum: z burnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı by_cüneyt
arkadaşım triger seti 280 tl diye biliyorum işçilik olarakta kimisi 100 der kimiside 150 yani tiriger değişimi 450 tl yi bulur
|
|
![]() |
|
2 ay önce servisi aradım servis 80 bin yada 8 yıl demişti benim ikisi de dolmuş gözüküyor.
|
|
![]() |
|
cevaplar için çok teşekkürler arkadaşlar.
|
|
![]() |
|
İBRAHİM ASİL ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: Şereflikoçhisar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 195 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı İBRAHİM ASİL
valla ben gecen hafta sordum bnm aracım 145 binde usta 8 yıl yada 180 bin km dedi avrupa standartlarında oldugu için öleymiş
|
|
Asil :)
|
|
![]() |
|
alpercakan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 76 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alpercakan
Bayrampaşa Lion serviste 450 TL Civarı Bir Fiyata Değiştiriyorlar
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |