![]() |
|
airbag lambaları yandı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
awanger33 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2013 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 91 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı awanger33
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19 Mart 2014 Saat 15:18 |
aracımın aküsü bitti ve takviye yaptık ama durduk yere airbag lambası yandı oda yetmedi sağ airbag düğmesinden açık olmasına rağmen off diye yanıyor
![]() |
|
krala adalet sorulmaz....
|
|
![]() |
|
lutfi_ertosun ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Kasım 2010 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı lutfi_ertosun
![]() ![]() ![]() ![]() |
eger airbaglerde herhangibir problem yoksa yetkili veya ozel servislerde bilgisayara bağlandıktan sonra arıza sılme ıslemi yapılıyor hiç bir problem olacagını zannetmıyorum maliyetsız bı sorun
![]() |
|
Peugeot 307 XT
|
|
![]() |
|
awanger33 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2013 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 91 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı awanger33
![]() ![]() ![]() ![]() |
bilgisayara bağlamak çözüm olmadı :S hem özel hem yetkili serviste bağladık ama airbaglere ulaşamadık :S
koltuk altındaki fişleri iptal edip kabloları lehimledim ama gene banamısın demedi ? lütfen yardım !!!!!!! Düzenleyen awanger33 - 20 Mart 2014 Saat 10:04 |
|
krala adalet sorulmaz....
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |