![]() |
|
Az kalsın.... |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
korkusuz202 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2012 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı korkusuz202
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Mart 2014 Saat 20:25 |
iyi akşamlar pug üyeleri bugün başımdan geçen bi olayı paylaşmak istiyorum..işten eve dönüyordum..hızım 60-70 km..millet yol boş olduğu halde trafiği sıkıştırmaya meyilliler..makas atmaktan başka çözüm yok.)..tam son bi araba kalmıştıki makas atamadım. yol 3 şeritli hem sağ şeritte araç var hemde soldaki araç ortadan gidiyor hemde bir sağ bir sol olarak...biraz yaklaşıyım belki sağa geçer dedim birden bi ani fren yaptı önüde boşş!!resmen lastik koktu..Allah'tan son anda farkettim frene bastım..sonra selektör korna yaptım sağa geçtim hiç tepki bile vermiyor..ve aracın içindeki kişi ise KADIN...ya bide hem acemisin hemde yeni honda civic sürüyor senin neyine git önce bi araba kullan öyle çık yada yolları işgal etme!!!
Düzenleyen korkusuz202 - 18 Mart 2014 Saat 20:26 |
|
206 1.4 HDI X-LINE 2003 MODEL
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
geçmiş olsun. o kesin gaz-fren yerini karıştırmıştır. ben artık 50 mt ilerde önde giden aracın gidişinden anlamaya başladım şoförün cinsiyetini. ama şöylede bişey var kadın da olsa erkekte bu yollarda geze geze araba kullanmayı öğrenecekler. mağlum ülkemizde pratik yapılabilecek alanlar yok. hepimiz bir zamanlar acemiydik.
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
iyi gene kendi şeridi arasında fren yapmış, özellikle benzin istasyonlarında uçak geçicek kadar boşluk varken ve aracıma benzin alırken korna yediğimi bilirim (o anda benzin doluyorken)
|
|
![]() |
|
acemi pecocu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2012 Konum: türkiyede bir y Durum: Aktif Değil Mesajlar: 387 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı acemi pecocu
![]() ![]() ![]() ![]() |
senin neyine git önce bi araba kullan öyle çık yada yolları işgal etme!
![]() |
|
206 x lıne 1.4 2005 otomotik vites kırmızı şimşek
|
|
![]() |
|
AydinBeyol ![]() P.T. TEAM ![]() ![]() GALERİ SORUMLUSU Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2008 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3163 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı AydinBeyol
kadın ve araba görünce oradan uzaklaşıyorum
|
|
![]() |
|
![]() |
|
Barut ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2641 |
Bayanı erkeği yok bu işin, Sabah işe gidiyorum arkadan tempranın biri şuursuzca hareket ediyor dikkat etmesem gelip vuracak neyse geldi solladı beni arkadan çok selektör yaptım ama durmadı hemde arabada 2 kişiler, Eğer dursaydı Allah ya bana verecekti yada ona.
|
|
206 1.6 Quicksilver
206 1.6 Quicksilver 206 1.4 Feline 206 1.6 Xs 206 1.4 Bva Colorline |
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Ne olursa olsun dalaşmayın, bu uğurda çok can veren var boşu boşuna...
|
|
![]() |
|
korkusuz202 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2012 Konum: Mersin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 448 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı korkusuz202
|
|
206 1.4 HDI X-LINE 2003 MODEL
|
|
![]() |
|
yawruaslan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
kadın sürücü gördümmü 2 şerit öteden gidiyorum abi ben geçmiş olsun bu arada
|
|
i
![]() |
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
![]() zaten kadın sürücü yoktur allah'a emanet giden araba vardır :)
![]() ![]() ![]() Düzenleyen kuscu38 - 19 Mart 2014 Saat 09:15 |
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
şimşek 307 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 555 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı şimşek 307
bence bayan erkek farketmiyor. ama şu da bir gerçek; bayan sürücülerin bazıları gerçekten kötü. trafik hata affetmiyor. o yüzden herkesin çok dikkatli olması gerekir.
|
|
Benim sürdüğüm hɑyɑtın geri vitesi yok !! Geçmişi sɑdece dikiz ɑynɑsındɑn izliyorum.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Çok geçmiş olsun... Çiğnemezsen kuralı ne ölü olur ne yaralı.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |