![]() |
|
direksiyon sertleşmesi (307) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sukeyta ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mart 2014 Konum: kktc Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Mart 2014 Saat 20:01 |
slm herkese.2004 307 1.4 hdi aldım.arabayı kullanırken direksiyonda sertleşmeler oluşmaya basladı.tamirciye goturdum.hidrolik yagı bitmiş.yeniledi yağı.sonra hersey duzeldi,ben arabayı aldım ertesi gun 250km yol yaptıktan sonra arkadasımı bırakmak için durdum sonra hareket edince direksiyon cok sertleşti.tamirciye gittim yagda sorun yok dedi.bir sonraki gun sabah yine bişey yoktu direksiyonda.yaklaşık 150 km gittikten sonra durdum.hareket edince direksiyon yine sertleşti.çözümü bilen varsa şimdiden tsk.
|
|
![]() |
|
burglar08 ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 26 Eylül 2013 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 66 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı burglar08
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Sağlam bir ustaya yada servise göstermekte yarar var. Direksiyon kutusunda arıza olabilir.
|
|
2006 PEUGEOT 307 1.6 HDi PREMIUM | GÜMÜŞ GRİ
2008 PEUGEOT 407 1.6 HDi MEGACHİPS| ALP BEYAZI |
|
![]() |
|
renk1234 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 125 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dıreksıyon kutusu olabılır veya arac motorunun dıreksıyon hıdrolıgını calıstırması ıcın gonderdıgı kayısta baglantıda bı problemde olabılır umarım dıreksıyon kutusu degıldır ucuz bısey degıl malesef
|
|
![]() |
|
cavit cevo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 165 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cavit cevo
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
kardeş direksiyon pompası elektrikli olan o çalışıyormu sigorta atmış olabilir onda sorun şöyle bir deneme yap direksiyonu tam çevir ses duyacaksın direksiyon pompasının zorlanma sesi çalışıyo demektir.onda sorun varsa sıfırı 1200 tl ama tamirle 150 tl ye yapılıyo saygılar
|
|
![]() |
|
dream ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1410 |
Araç derin bir sudan geçti mi ?
|
|
Ne günlere kaldık ey gazi hünkar katır defterdar oldu eşek mühürdar..
|
|
![]() |
|
aopena ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Ağustos - 1992 Kayıt Tarihi: 25 Nisan 2010 Konum: artvin Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
kutudan değil pompadan olabilir hortumdan yağ atabilir. kayış gevşek olabilir.
|
|
![]() 3000 devirden sonra TDİ biter HDİ başlar.. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |