![]() |
|
Satılık Temiz Scooter |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Mart 2014 Saat 17:40 |
2011 Model Kuba Marka 150 lik scooter satılıktır arkadaşlar, 10bin km de muaynesi yeni, fiyatı 1.200 TL Temiz kullanılmıştır, kazası yok, arka çantası üzerinde hediyesidir. Motor arkadaşımın, foruma koymayı ben teklif ettim. cc yükseltiyormus, bu scooter da kenarda durmasın diye satıyor. Fotoları aşağıdaki linklere yükledim. Detaylı bilgi almak istiyen arkadaşlar belirtirlerse, özelden arkdaşımın iletişim numarısını gönderirim. İlgilenenlere duyurulur.
http://tinypic.com/r/2v0d57d/8 http://tinypic.com/r/2mmxrvo/8 |
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
çok hevesliyim motor' a , fakat 1 türlü cesaret edemiyorum
![]() |
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
başlangıç için ideal bir motor tavsiye ederim, fiyatı da uygun. bir arabının alternatifi değil tabiki fakat insanın elinin altında bi tane olunca fena da olmuyor, hele ki istanbulda.
|
|
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
aynen kardeşim ehliyetim olsaydı direk düşünürdüm
|
|
![]() |
|
evet motorsiklet mutlaka a2 ehliyetle kullanılmalı.
|
|
|
|
![]() |
|
güncel
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |