![]() |
|
207 me sorunlu beyin takmışlar :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kAramsAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ağustos 2012 Konum: 207 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 194 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Mart 2014 Saat 16:31 |
Dün aracıma servis beyin takmıştı kotsuz beyinmiş ordayken sorun yoktu taakii sabah işe giderken arabayı çalıştarana kadar marşa bastm araba hırıltı çıkarmaya başladı motordan sonra kesti ısınınca biraz yol aldım 50 90 110 derken ibre takıldı daha Çıkmıyo sanki hız sabitleyici var gibi onuda geçtim bide bi duman atışı var eksozdan çok fena tabi hemen servise gittim çıkardılar beyni aracın şase numarasından bişeler yaptılar şimdi uçak gibi çok şükür
Anlamadığım beyinle eksoz dan duman çıkmasının ne alakası var hala çözemedim :)
|
|
İstisnalar sana Özel''!
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Sen ne bahtsız adamsın Adem, çok nazar değiyor senin fosforluya, geçmiş olsun tekrar.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
aynen Adem, acil olarak ,forsforluyu şirket aracı rengi olan gri yada beyaza çevirmelisin, itiraf etmeliyimki benim arabanın bile başına bu kadar iş gelmedi
![]() |
|
![]() |
|
kAramsAR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ağustos 2012 Konum: 207 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 194 |
sağol serkan abi
![]() |
|
İstisnalar sana Özel''!
|
|
![]() |
|
bi ara satmayı düşündüm sırf dikkat çektiğinden ama kıyamadım :)) doğan
![]() |
|
İstisnalar sana Özel''!
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |