![]() |
|
Detaylı Temizlik ve pasta polish fırsatları |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Mart 2014 Saat 02:16 |
.
Düzenleyen 307bursa - 18 Mart 2014 Saat 15:10 |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
kendimin oto yıkamam en beğendiğim
|
|
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
|
![]() |
|
renk1234 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 125 |
Bende koltuklarimi yikatmak istiyorm les oldular cok cok derinlemesine yemizleyen yer ve fiyat icin yardimci olabilecek ozelden yazabilirmi ltfen
|
|
![]() |
|
tolga.onal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2014 Konum: İstanbul-Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 523 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tolga.onal
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Cumartesi günü pasta-cila yaptım 1 buçuk saat uğraşıp Pazar günü yağmur yağdı çamur içinde kaldı bende kızdım artık yıkatmıyorum :)
|
|
![]() |
|
En güzel yıkama, kendi yıkamandır her zaman , çünkü çok profesyonel ve pahalı olan yıkamalar harici 10-15 liraya araba yıkayan hiçbir yıkama senin uygulayacağın özeni göstermez,
|
|
![]() |
|
Aziz ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() KOCAELİ İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 09 Ekim 2012 Konum: kocaeli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3814 |
Şimdi hepinize Kontes'in Nasıl Pırıl Pırıl mis gibi Seksi Oluşunu itiraf etmemi bekliyorsanız avucunuzu yalarsınız :D :D
|
|
[pasaklıKontes]hy206 GTI
|
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
|
![]() |
|
Aslında ben herkes bilgisini paylaşır güzel olur diye bi konu açmıştım ama madem reklama giriyo konuyu kapatalım. Çok özür dileyerekte söylüyorum nasıl araç yıkamak daha faydalıdır diye konu açacak kadar acemide değilim. moderatör arkadaş lütfen benim yazdıklarımı değiştirme sil daha iyi yada konuyu kendi üzerinden aç. kolay gelsin
|
|
![]() |
|
Bu kadar sitem etmeye gerek yok sadece yer ve isim girilmesin reklam anlasilir denmek istendi. Size tavsiyem erdem boya ile gorusun. Onlarin muhakkak malzeme verdigi yikama yerleri vardir oturdugunuz veya isyerinize yakin yerleri tavsiye edebilirler. Ben sahsen oyle ogrendim. Hatta cpasta cila icin meguiars egiti almis deneyimli ustalari bile ogrendim. |
|
![]() |
|
Adem Kurtuldu ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
Bende cila var ama bu işlemi makina olmadan nasıl uygulayabilirim ?
![]() Ürün de bu |
|
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
![]() |
|
tolga.onal ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şubat 2014 Konum: İstanbul-Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 523 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tolga.onal
Alırsın eline küçük sert bir süngar, kaportanın heryerine eşit dağılacak şekilde daireler çizerek komple baştan aşağı heryerine hafiften bastırarak yaparsın. Gündüz başlanması tavsiye edilir. İşlem uygulandıktan sonra kuruması beklenir daha sonra temiz bir bezle cila temizlenir ve ara ilk günkü parlaklığına kavuşturulur. Yaklaşık olarak 1-2 saat sürmektedir.
|
|
![]() |
|
Adem Kurtuldu ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Aralık 2013 Konum: İZMİR /BORNOVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1337 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
Sağol abicim tam istediğim gibi direk anlattin o zaman hafta sonu uygulamayi yapiyim hemen
|
|
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tolga.onal
Cumartesi yaptım ben biraz uzun sürdü hava karardı ama bi şekilde yaptım sonra koydum arabayı kapının önüne pazar sabahı bi kalktım heryer yağmur çamur boşa gitti bizim cila :) Baktım ben hava durumuna bu haftasonu yağmur görünmüyor yap gitsin ama heryerine eşit yapmaya özen göster yoksa renk farkı gibi farklılıklar oluşur ve o da hiç hoş olmaz
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Adem Kurtuldu
Sende de sans yokmus abiya ona özellikle dikkat ederim brde kaput boyalı olduğunu farkettiriyo onada bir etki saglarmi acaba bir resimlere bak istersen benim
|
|
#35GA8139 #S16HDİ 💨💨
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |