![]() |
|
206 cc tavan problemi. |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Mart 2014 Saat 15:07 |
nerede oturuyorsunuz, bu yaz bir toplanma yapsak cc ler olarak
|
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
206cc57 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 183 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu konuyu görünce ,havalar biraz daha ısınsada üstü açıp gezssem dedim .. özledim
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
çözebildiniz mi? |
|
|
|
![]() |
|
ebayda bulduysanız alabilrisiniz, bu mandalları istanbulda anca yetkili servise soylerseniz siparis uzerine getirir fransadan ve tabiki cok daha pahalıya getirirler, bir de montaj parası alırlarki, bunlar baya yuksek fiyatlar olur.
|
|
|
|
![]() |
|
206cc57 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Haziran 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 183 |
bende 206 cc kullanıcısyım ,bu mandallar nereden bulunur hiç bilmiyorum , ebay 'da rastladım ;
|
|
![]() |
|
respect ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mart 2014 Konum: edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
merhaba
araç sağ ön taraftan hasar almış takla yok ama tavan kasılmış tabi üzeri kapalı olunca. o nedenle açılmıyor tavan mandallar kırılmış. sadece sağ ön çamurluk değişmiş başka birşey yok.
|
|
I LOVE THIS GAME
|
|
![]() |
|
sorun tam olarak nedir, tavandaki mandalı kıracak kadar nasıl bir hasar olmuski takla mı atmıs acaba. gosterdiniz mi servise ne dediler? bu sekilde mi sattı satan kisi ne dedi size? detay verebilir misiniz? ben de cc sahibiyim. yardımcı olmaya calısırım size.
|
|
|
|
![]() |
|
respect ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Mart 2014 Konum: edirne Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7 |
arkadaşlar merhaba
2002 model 206 cc 2,0 bir araç aldım daha yeni fakat daha önce sağ önden almış olduğu bir hasardan dolayı tavan mandalları kırılmış. bu konuda bana yardımcı olabilecek arkadaşlardan yardım beklemekteyim. yarın istanbulda olacağım çözebilirsem çözmek istiyorum...
|
|
I LOVE THIS GAME
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |