![]() |
|
Araç Hasarı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Quikxo1 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2014 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17 Mart 2014 Saat 00:10 |
s.A arkadaş zamanınız varsa ufak bi sorum olcak?
Samimi Bi arkadaşımın aracının 3 tane hasar kaydi var Bu hasar kayıtlarının 2 tanesinde miktar yoktur 1 hasar kaydinda 11.200 tl lik bi miktar gorukmektedir Arac alırken Sorgulamamiş sadece Sag kapıda işlem oldugu solemişler Araca gelecek olursak arac yürüründe Kusursuz Cigerli Bi araç olup sadece sag ön camurluk degişmiş ve sag kapıda islem bulunmaktadır sizce bu 11.200 tl lik miktar pert olarak mı gosterilmiştir yoksa anlasmalı bi sigorta tarafından mı yuksek miktar gosterilmiştir. Ve Satmaya Çalışsak Fiyat olarak ne olur acaba 2001 model Quik 167 000 km Klima sunroff yoktur 1500 tl lik music seti deri doseme koltuk cc jantlar alt takım komple yeni yapılmiş ilgi cekici bi aractır Renk (Gümüş Gri)
![]() |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Yüksek bir hasar fiyatı olduğundan satarken piyasanın 1-2 bin altına gider çok sıkıntı olmaz geç olur güç olur belki ama satılır ;)
|
|
![]() |
|
Quikxo1 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Ocak 2014 Konum: ADANA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 10 |
Hmm teşekkür ederim kardesim ya Aldıgında Hiç Kontrol etmemiş Satmaya Karar vermiş Bu aralar Birinden de Sms ile tramer sorgulatmayı duyunca yollamiş durum ortada benden yardım istedi bnde sizlerden bilgi almak istedim tekrardan sagolasın zaman ayırdıgın için.
Düzenleyen Quikxo1 - 17 Mart 2014 Saat 01:03 |
|
![]() |
|
yawruaslan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
her malın bir alıcısı vardır fiyatı uygun tutmanız gerekecek benim arabamda 5 hasar gözüküyor 1i çalınma 2 si kırılma 2si normal hasar oda camurluk degişmiş toplamda 2200 lira hasar gözüküyor baktıgınız zaman zaten bu aracların piyasası 10-13 milyar arabanın ederi kadar hasar milletin gözünü korkutur şayet ben olsam yanaşmazdım bu araca ama gene söylüyorum her malın bir alıcısı vardır bu arada 1500 müzik sistemi yok deri koltuk yok su masraf ettim bu masraf ettim gibi cümleler pek alıcı kandırmıyor şayet ben olsam ozaman sök sistemini 1500 lira düş fiyattan derim :)
|
|
i
![]() |
|
![]() |
|
teşekkür ederim hepinize yani her malın Alıcısı vardır Arkadaş elimde patlar diye korkuyor biraz
|
|
![]() |
|
yawruaslan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
vardır tabi üst mesajda abimizin dedigi gibi 11-13 bin arası çok hasarı olmayan temiz araçlar var fiyatı biraz uygun tutarsanız satılır tabi nekadara aldı bilmiyorum gidip 8e aldım 2 lira kar edeyim 10a satayım diye zorlarsa zaman alır ama 8.500 9.000 a koyarsa gider (fiyatlar misal olarak söyledim yanlıs anlasılmasın)
|
|
i
![]() |
|
![]() |
|
aokaymaz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2012 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 286 |
Eğer o kadar varsa arkadaşım dediğin aracı bilmiyorum ancak sağ çamurluk değiştiyse airbag falan patlamıştır yoksa o kadar masraf çıkmaz
şu an kullandığım araçta sağ kapı değişmiş yandan motorsiklet çarpmış ayrısa sürtündüğü için arka kapı ve çamırluk kısmi boyalı hasark kaydı 2187 TL önceki aracım 2007 marea idi yandan çarpan araç sonucu sağ kapı sağ çamurluk sol çamurlfk değişecekti ön cam kırık iki airbağ patladı airbağlar patlayınca emniyet kemerlerininde değişmesi gerekiyordu 2 jant kırılmıştı yani anlayacağı ıvız zıvır sigorta 11000 tl masraf çıkardı arıaç pert oldu ama zorlasan 3500-4000 tl ye toplanırdı. kabutta çiz bile yoktu farlar sağlamdı aracın altı kaldırıma çarptığı için airbaglar patlamıştır. Bilgin olsun
|
|
![]() |
|
C@GL@R ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2012 Konum: ISPARTA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 564 |
hava yastıkları patlaktır yoksa 11 bn gibi bir rakam olmaz oda önden ağır darbelidiri daha önce dizel 206 aracımız vardı kafadan kaza yaptık hava yastııkları patladı 9850 tl masraf çıkardı ekper araç resmen pertti o haliyle sattık yani gerisni siz düşünün
|
|
![]() |
|
qqyyxx ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mart 2011 Konum: trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 910 |
106 için 11000 hasar kaydı pert demektir. alacaksanız pert araç alıyormuş gibi ödeme yapın.
|
|
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg Focus ghia 2008 1,6 109 bg Astra 2012 1,3 cdti 90 bg 2011 golf tdi 105bg |
|
![]() |
|
emirhan307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emirhan307
aracın kasko bedelının yüzde seksenını gecıorsa bu mebla pert kayıtlıdır
|
|
hayallerim BİLE bazen yaptıklarımın yanında eziliyor:)
|
|
![]() |
|
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
BEN AÇIKÇA O ARABAYA YANAŞMAM ALICAK OLSAM 13 000 LİK ARABADA 11 000 HASAR KAYDI VARSA SIKINTI YARATIR... HAA ALAN OLURMU OLUR AMA KUSURA BAKMA 8 000 - 9 000 ANCA VERİRLER ... İSTER DERİ KOLTUK OLSUN İSTER TESİSAT 11 000 KAPATMAZ SIKINTILI BİR DURUM ALLAH ARKADAŞININ YARDIMCISI OLSUN ... |
|
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|
![]() |
|
Herkeze Tek Tek Teşekkür Ederim İnş Satar.
|
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Bu tip şeyler olabiliyor ben sadece ön tekerden kaldırıma çapmış bir araç gördüm arabanın çamurluk dahi değişmedi, ve araç perte çıkarılmıştı malesef, yalan olmasın 1000-1500 liralık bir masrafla yapıldı. 2012 model seat ibiza. Araçları perte çıkartmak kimlerin işine geliyor bilmiyorum ama oluyor işte. Tabi ben de şahsen o kadar yüksek bir meblağda hasar kaydı olan arabaya yaklaşmazdım.
Dosttan dosta gider herhalde. Çünkü bir onlar bilir aracın sıkıntısız olduğunu.
|
|
![]() |
|
okankrgz ![]() 2. Vites ![]() ![]() 27 - Nisan - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Mart 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 472 |
arkadaşımın 106 sına ışıklarda arkadan vurmuşlardı, sadece bagajın köşesi içeri çökmüştü ama kasko direk perte çıkartmıştı ki alan kişi çok cüzzi miktarda masraf edip bindi, sattı hala piyasada araç |
|
Koceli/İZMİT
1982 |
|
![]() |
|
Aynen Bizimkiside Öle bişey O kadar ustaya Gösterdik Arabanın Yürüründe En ufak Bi SIKINTI YOK
Önceki Sahibi Biraz Hor kullanmış Aracı Şuan Temizliginden Tut En Ufak Sorunu Na kadar Giderilmiştir Ve Ayrıca Bu Hasar Kaydı Sanırsam Para Amaçlı Yapılmış Görünüyor Sigortoya Bizzat Gittik Ve Verdigi Cevap Büyük İhtimal Sag dan ufak Bi kazası oldugundan dolayı Air bag Patlamış ve tanıdık Bir Exper ile Anlaşılıp Yuksek Miktarda Hasar kaydı Gösterilmiş ve Tramerede Yansıltılmıştır dedi. Arkadaşım Kafayı yiyecem Nasıl böle Bişey diye.
Düzenleyen Quikxo1 - 22 Mart 2014 Saat 18:06 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |