![]() |
|
307 1.6 xt 110 hp hararet göstergesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cavit cevo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 165 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cavit cevo
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Mart 2014 Saat 21:01 |
arkadaşlar 1.6 benzinli aracım radyatör fanı 90 yazan kısımdan sonraki ikinci çizgiden sonra giriyor normal mi? yoksa sıkıntı mı var fan birinci kademe giriyor.max hıza ne zamn giriyor bilgisi olan varsa
yardım edebilirmi? |
|
![]() |
|
hsnsnl ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Ocak 2012 Konum: ögrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hocam pejo sıcağı sever hareret 90a geldı mı veya bıraz gectı mı fan acar ve 100e kadar gıdebılır sıkıntı olmaz ama kırmızı bölgeye gelmemesı lazım ozmn sıkıntılar baslar..
|
|
307 XT Premium, 307 XS Coupe, 407 Premium Edition, Seat Leon 1.6 Stylance
|
|
![]() |
|
cavit cevo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 165 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cavit cevo
![]() ![]() ![]() ![]() |
teşekkürler yorumun için bu sitede yorum bulmak zor hararet göstergesi için bile yorumu zor alıyoruz
adminlerden bile cevap gelmiyo pejo sitesi değil kelime türetme sitesi olmuş |
|
![]() |
|
kaf kef ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: maçavyımop Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
cavit abi sen yanlış dedin şimdi forumda cok bılgılı paylaşımlar mevcut peugeot olarak yanı sana yorum gelmedı dıye hemen paralamısın siteyı
|
|
İki tanık var biri dilimdir biride dürüst kalemim, ihanet etmez sözüm kağıda ve halim RABBA teslim.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cavit cevo
kardeş 5 konudan hiç birine cevap alamadım bir sorunumu çözemedim
bu sitede pejo ile ilgili çözümler yok olsa gerek |
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Yok yahu millet anlasa cevap verir de bakıp geri çıkıyorlar. Ki böylesi daha iyi, yanlış bilgi adamı ihya etmez.
Arkadaş cevap vermese bu konuya ben cevap verecektim. Geçen sene şubattan beri kullandığım benzinli 2007 model 206 aracımda yaşadıklarımı anlatayım: İlk aldığımda Ankara trafiğindeydim, İstanbul yolunda dur kalklar başlayınca hararet göstergesi 80'den 100 dereceye dayandı, ben bunu görünce direk kenara çektim çünkü daha yukarısının telafisi yoktu. O gün ben de bunu bir sorun olarak görmüştüm. Suyuna baktım çok az eksikti su ekledim. Bir kaç gün korkarak bindim arabaya, sonra Dalaman'a geldim, tabi yol boyunca gözüm hararetteydi. Uzun yolda 90 dereceyi geçmedi bu iyi bir şeydi tabi. Ama gördüm ki aynı şeyi Fethiye içinde de yapmaya başladı, yani hararet çok çabuk 100 dereceye çıkıyordu. Yine korktum, araştırmaya başladım, forumda kayıtlarım mevcuttur çok pineklendim hakkaten. Ne yaparız ne ederiz diye gezerken aracın suyunda yağ olduğunu gördüm, her gören usta conta yanmış dedi. Forumdakiler de bunu onayladı fakat yanmamış olabileceği ihtimalinden de bahsettiler. Sonuçta acemi biri su yerine yağ koymuş sonra da onu tamemen temizleyememiş olabilirdi. Fakat ben içimden geleni yaptım ve internetten üst kapak contası ve triger seti alıp burada güvenilen bir ustaya(bu çok önemli) aracı teslim ettim. Usta çok titiz bir çalışmayla 2 gün sonra arabayı teslim etti. Contanın yanık olmadığını fakat sızdırma yapabilecek kadar bir yırtığı olduğunu söyledi. Pazarlıkta yoktu ama sübap ayarını ve karbon temizlemeyi de yaptı. Sonuç olarak aracın harareti yine dur kalklarda 100 dereceye dayanıyor fakat eskisi gibi çabuk değil, daha geç oluyor bu. Bir de ilk alığımda arabayı motor sesinden dolayı dizel sananlar olmuştu şimdi ise motor sessiz çalışıyor. Yakıt tüketimi çok düştü, fabrika verilerine yakın tüketimi var şu anda. Bunların hepsini paylaştım bu sitede. Belki bu tür şeyler çok paylaşıldığı için de olabilir, arama yapmakta fayda var. Umarım anlattıklarım birilerine faydalı olmuştur.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cavit cevo
teşekkürler 307 de hararet 100 c geliyor fan 1.kademede çalışıyor sanırım sensör de problem var baktırıp göreceğiz kimsenin başına gelmemiş anlaşılan
|
|
![]() |
|
E.B ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2013 Konum: KKTC Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
dostum bendede 307 var fan 2. kademeye 90 dan sonra ilk cizgiye geldigi zaman acmasi lazim yazindan anladigim 90dan sonra 2. cizgide giriyor dedin eger öyle ise orda bir sikinti var cünkü benimki 90dan sonraki 1. cizgide devreye giriyor ve hemen 90 a iniyor sicaklik
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cavit cevo
kardeş 90 dan sonraki ilk çizgide fan 1. kademe giriyor 2. kademe hangi çizgide girir ki?
|
|
![]() |
|
ByHack ![]() 1. Vites ![]() ![]() 06 - Ocak - 1986 Kayıt Tarihi: 22 Haziran 2011 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 264 |
valla bu hararet konusu zamanında o kadar konuşuldu ki forumda, mesajları düzenli takip eden arkadaşlara gına geldiği için cevap yazmamış olabilirler. Arama yaptırırsan bulabilirsin sanırım...
|
|
307 XT (2004) 1.6 110 Hp....BRC Seq24 LPG
|
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
benim 206'da ikinci kademe 95'ten hemen sonra giriyor
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |