![]() |
|
pug 307 Citroen c2 c3 Krom kapı kolu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ömer_tarsus ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2012 Konum: Tarsus Durum: Aktif Değil Mesajlar: 216 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ömer_tarsus
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Mart 2014 Saat 16:53 |
İnternetten getirttim fakat yeni kasa c3 e uymadığı için satıyorum, hiç kullanılmamış güzel ürün. Foruma özel 35 tl.
Düzenleyen ömer_tarsus - 15 Mart 2014 Saat 17:38 |
|
206 XT HDİ 2004 model(o artık yok)
Citro Yeni C3 2011 1,6 vti confort triptonik |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hayırlı satışlar 4 adet mi toplamda ?
|
|
![]() |
|
ömer_tarsus ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 04 Şubat 2012 Konum: Tarsus Durum: Aktif Değil Mesajlar: 216 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ömer_tarsus
![]() ![]() ![]() ![]() |
Evet 4 adet. eski c3 e göre yeni c3 kolu yaklaşık 2 cm uzun olduğu için uymadı
|
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Forumda tek C3 bende var ama benimde hiç tarzım değil malesef, hayırlı satışlar.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ömer_tarsus
Normalde 307 için ama c2, c3 de yazıyordu bende uyacağını düşünmüştüm
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ömer_tarsus
Haklısınız, bende daha önce bu tür şeyleri hiç sevmezdim. yeni c3 lerde attraction ve collectionlarda hiç krom yok. Benim aracım confort, bunda cam altında ve aynanın birleşme yerinde krom. Eski sahibi ön tamponun iç kısmınada yaptırmış ve hoş olmuştu. Bende geçen yıl bagaj alt çıtası almıştım. Kapı kollarınıda aldığımda exclouse ile aynı görünümde olacak, jant hariç.
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |