![]() |
|
Bakım Periyodu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ooozzziii ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2013 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ooozzziii
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Mart 2014 Saat 00:14 |
206 hdi sahibiyim ve aracı alalı on bin km oldu. Aracı aldığım gün yağını değiştirmiştim şimdi tekrar yağını ne zaman değiştirmeliyim? Bir de bu araçların hidrolik direksiyon yağları hangi aralıkta yenilenmeli? Son bir soru aracımın hava filtersini bu ara değiştirmem gerekir mi? Şimdiden teşekkürler :)
|
|
2007 206 :)
|
|
![]() |
|
kivanc ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Haziran 2013 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 950 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bende uzun süre 206 hdi kullandm. 10 binde yağını, yağ hava polen filtresini değiştiriyordm.
|
|
308 1.6hdi auto6r İst/Zong
|
|
![]() |
|
kaf kef ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: maçavyımop Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
zaten standar 10 bın bakımı yag hava mazot polen fıltrelerını değiştir hıdrolık dreksıyonu bılmıyorum
|
|
İki tanık var biri dilimdir biride dürüst kalemim, ihanet etmez sözüm kağıda ve halim RABBA teslim.
|
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Bendeki programda 2007 hdi bakım aralıkları 15000 km olarak gözüküyor.
Araba kaç binde?
|
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Ayrıca servis ışığını söndürmek için:
Kontağı kapalı konuma getir Gösterge panelindeki sağ düğmeye basılı tut Bu esnada kontağı aç(çalıştırmadan) Düğmeye 10 sn boyunca basılı tut
|
|
![]() |
|
ooozzziii ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Eylül 2013 Konum: Konya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 42 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ooozzziii
![]() ![]() ![]() ![]() |
Araba şu an 86 binde ben aldığımda 76 bindeydi.
|
|
|
|
![]() |
|
90 binde Motor yağı, filtresi, hava filtresi, mazot filtresi, polen filtresini değiştirin, el frenini ayarlatın, akü başlarını temizleyin, bir de şimdiye kadar değişmeme ihtimaline karşı fren hidroliğini yenileyin
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ooozzziii
Yorumlarınız için teşekkürler özellikle son yorumdaki sıralananları not alıyorum :) peki sizce bu bakımı serviste mi yaptırmalıyım yoksa kendi ustamda mı?
|
|
|
|
![]() |
|
jack67 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ekim 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 267 |
Yağ 5W40 75TL
Yağ filtresi 10 TL Hava filtresi 15 TL Polen filtresi 15 TL Mazot filtresi 50 TL Dot4 fren hidroliği 500ML 15 TL x2 Dışardaki fiyatları bunlar toplam 195-200 gibi tutar işcilik max 50 lirayada yaparlar.Serviste de malzemeler 250-300 tutar işçilik olarak en az 100-150 alırlar.Kolay Gelsin |
|
206 XT 1.4 HDi 70 PS Gri Hatchback 2004 Model Manuel+com2000+3satır bilgi ekranı 10 yıl 250.000km beraberlik
|
|
![]() |
|
Malzemeleri kendiniz alın götürün bunlar değişecek diyin. Güvenecek usta yoksa servise gidin ama servis bu şekilde kabul eder mi bilmiyorum.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ooozzziii
200 250ye kapatabiliriz o zaman bu bakım olayını. Biraz araştırınca servisten vazgeçtim iyi bir usta işimizi görür diye düşünüyorum.
|
|
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
90 bine yaklasmıs sizin araclarda kac binde degisiyor bilmiyorum fakat benzinli 206 larda 90 binde triger kayısı degisimini oneriyorlar. onu da aklınızda bulundurun önemli.
|
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ooozzziii
trigel kayışını peugeot servise sordum 125 binde değişecek dediler.
|
|
|
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
ozaman iyi epey varmıs daha
|
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
Bendeki servis klavuzunda triger miadi 100000 km olarak gözüküyor. Daha önce değişmemişse değiştirin
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |