![]() |
|
tampon için kırmızı şerit |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 14 Mart 2014 Saat 18:57 |
|
arkadaşlar 206tıma gti ön tampon aldıktan sonra daha öncede bikaç araçta gördüğüm ön tampon ızgarasının altına kırmızı şerit uygulaması yapmak istiyorum fakat netten alacağım yerli bi sitede bulamadım. genelde nikelaj yada krom herneyse yapan arkadaslar var ama benim araç zaten gri olduğundan kırmızı bi şerit aramaktayım linkteki gibi. elinde olan varsada alım yapabilirim
|
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Tuningcilere bakman lazım abi.
3 haftaya gelir istersen alalım focalden |
||
![]() |
||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
|
![]() |
||
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
|
aksesuarcılarda metresi 5 tlden felan satılıyor arkası bantlı kolayca istediğin yere yapıştırabilirsin buğra
|
||
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
||
![]() |
||
maestro ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Haziran - 1983 Kayıt Tarihi: 26 Mart 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 413 |
|
http://www.hepsiburada.com/liste/productdetails.aspx?productid=otm16a044&categoryid=20024938&sku=OTM16A044
Düzenleyen maestro - 14 Mart 2014 Saat 19:54 |
||
Kem âlât ile kemâlât olmaz...
|
||
![]() |
||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
|
ahanda tam aradığım gibi hemde hb de bende arattırdım orda ama bunu göremedim sen bulmuşun valla saolasın
![]() |
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
![]() |
||
|
ali geçmeli sıkıntı olur tam oturmaz yapıştırma daha iyi gibi
|
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
![]() |
||
|
Abi bu kirmizi degil haberin olsun nikelaj serit |
||
![]() |
||
|
hakikatten ya bende şimdi onu inceliyodum banada kırmızı değil gibi geldi
|
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
![]() |
||
|
abi bizim burdaki aksesuarcılarda yoktur diye tahmin ediyorum ama yarın bi bakcam
|
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
![]() |
||
yawruaslan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Bu cift tarafli bant ile yapisiyorsa gunesi yiyince tabiri caizse yavsamazmi ? Yapiskanligini kaybetmezmi
|
||
i
![]() |
||
![]() |
||
sulocan_5 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 166 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sulocan_5
|
zamanın varsa;
Düzenleyen sulocan_5 - 14 Mart 2014 Saat 21:43 |
||
![]() |
||
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
|
illaki vardır buğra
|
||
||
![]() |
||
|
yapıştırılacak zemini yapıştırmadan önce alkol yada ispirto ile silerek toz yağ yıkama ürünleri kalıntılarından temizler şeritin arakasındaki bantı ısı tabancası ile ısıttıktan sonra yapıştırırsan en son yapıştırdıktan sonrada tekrar ısıtıp üzerine bir bez yardımıyla bastırırsan kesinlikle çıkmaz yerinden uzun bi zaman örnek : araçlarınızdaki logo marka gibi yazılar yıkamayla ve zamanla çıkma yapmıyordur
|
||
||
![]() |
||
tetik-soner ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2013 Konum: Üsküdar- İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1656 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tetik-soner
|
benden aldım ama pişanım çünkü hiç tutmuyor yapışkanı kötü...yazın sıcağında denedim tutmadı..kışın denedim tutmadı...
![]() |
||
Peugeot 206 1.4 xr 2000
Cıtroen Xsara 1.6 16v 2001 Honda Accord 2.0 ex 1994 |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |