![]() |
|
307 1.4 hdı ses |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
renk1234 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 125 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Mart 2014 Saat 11:39 |
Selam arkadaslar 2004 307 1.4 hdı arac aldım 1 yıl once km sı bıraz fazla yaklasık 300 bın cıvarı tahmınım ancak motoru elden gecmıs bellı bende aldıgımda devırdahım , trıger , turbo , vs bır cok seyını 0 ladım kı uzun yıllar bıneyım dıye aractan cok memnunum aslında az yakıyo guzel çekişi düşük bi tek yokuşlarda sıkıntı oda yandakı araclar 4-5 vitesle cıkıyosa ben 3 en fazla 4 le cıkıyorum hafıf egımlı yolları neyse benım sorunum araçta tam olarak bulamadıgımz bi ses var 2.500 devıre gelene kadar olan bı ses bu yüke bindiginde ve 2.500 devrı gecene kadar sakırtı tır tır tır gıbısınden sesler gelıo bayada yuksek sonra devır 2.500 u gectımı kesılıyo ben genelde 2.000 devırde kullandıgımdan ses cok rhatsız edıyo ve bı turlu kesın bsey dıyemedı ustalar bırısı subap bırı enjektor dedı sızın tecrube ve fıkırlerınızı alabılırmıyım
|
|
![]() |
|
renk1234 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 125 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
hıc bı fıkrı olan yokmuuuu
|
|
![]() |
|
cavit cevo ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2014 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 165 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cavit cevo
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
kardeş bu forumda fikir zor bende çok denedim şansımı sorduğum sorulara hiç cevap alamadım
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Farkettim insanlar sadece arabalarnin resmlerini paylasip etkinlikler yapiolar bence sorunlarin czumunde yardmci olmak ilk hedef olmali bu knuda biraz zayif
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |