![]() |
|
Ne önerirsiniz fikirleriniz nelerdir |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
İBRAHİM ASİL ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: Şereflikoçhisar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 195 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı İBRAHİM ASİL
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Mart 2014 Saat 11:31 |
Arkadaşlar malumunuz 2006 model 407 1.6 hdi kullanıcısıyım aracı yeni aldım aldıgım arkadas pimpirikli bi kişiymiş ki hala arayıp arcın bakımları takip ediyo :D aracın bütün bakımları serviste yapılmış ilk defa ben dışarıda yaptırdım ancak aklıma bişeyler takıldı fikirlerinizi almak istedim araç 145.000 km de şuan km de 26 27krş civarı bi tüketimi var performansı gayet atak 150 den sonra brz hızlanması agırlaşıyo kalkış esnasında ayarlayamazsam (fazla devirle kalkmazsam) brz titreme yapıyo ki acemi kesinlikle degilim şimdi bu araca enjektör temizleyici koymalı mıyım (içinden orjinal peugeot lisanslı yakıt katkısı yazan bi sıvı cıktı)kullansam zarar verirmi? kullanırken dikkat etmem gereken bişey var mı? kısacası aracımla ilgilenmek istiyorum fikirleriniz dogrultusunda
|
|
Asil :)
|
|
![]() |
|
renk1234 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 125 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yanı kullanırsın bısey olmaz ınject cleaner flan yazabılır arka acıklamasında perıyodık bakım gıbı dusun enjektorunu arac ayrıca aracınızda dızel 150 den sonra kesmesı cok normal 3.750 devrden sonra tork kaybedersınız benzınlı gıbı 6-7 bınlere kadar kesıntısız cıkmaz kalkıstakı tıtremede tahmınımce debrıyajın ayarsızlıgından olabılır bu arada pejonun dızelıne dıkkat edın bende kullanıyorum cok hassas oluyolar bakımlarını aksatmayın ve kalıtelı mazot alın
|
|
![]() |
|
İBRAHİM ASİL ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: Şereflikoçhisar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 195 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı İBRAHİM ASİL
![]() ![]() ![]() ![]() |
bakımları aksatmıyorum yakıt da sadece shel nitro kullanıyorum ancak yazı vs gelmedi ekrana öle keyfi bi uygulama için katkı kullanmayı düşünüyorum
|
|
|
|
![]() |
|
renk1234 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 125 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
yazı gelmez ekrana zaten 3-5 bın km de bır yakıt katkısı kendınız atarsınız o katkının arkasında ınject cleaner flan yazar kullanım seklı falanda bnm arac 1.4 hdı 300 bın km de wurt kullanıyorum memnunum bakımlarını yapıp adam gıbı kullanılnca hıc sorun cıkartmıo :)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı İBRAHİM ASİL
valla hocam telefonun da whatshap varsa ürünün resmini gönderiym bi bak anlamadım bi türlü acıkcası sonuçlarınıda cok merak ediyorum daha mı iyi olcak yoksa kötü mü bilmiyorum
|
|
|
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
boşuna dememişler bakarsan bağ olur bakmazsan dağ olur diye dizel araçlarımızı sevelim bakımlarını eksizsiz yapalım kaçak mazota yönelmeyelimm.
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
|
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
resimi burayada yükleyebilirsiniz |
|
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
|
![]() |
|
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
26 kuruş (5 LT/100KM) normal bir değer, sakin kullanımlarda 20 kuruşa(4LT/100KM) kadar düşer. 150 den sonra yavaş hızlanması da çok normal . Aracı yeni almışsınız siz araca alışana kadar kalkışlarda titreme yapması da normal ayağınız alışacaktır . |
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı İBRAHİM ASİL
buraya atmayı başarabilsek atacaktım ama peugeot servisine sordum yakıt a kalite vermek amacıyla kullanılan bi ürün cıktı 2006 daki türkiyedeki yakıtlar avrupa sıtandartları altında oldugu için koyuluyomus titreme olayına gelince hocam alısmakla pek alakası yok yıllardır arac kullanıyorum bunada alıstım aslında
|
|
|
|
![]() |
|
KIZILASLAN ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 20 Eylül 2013 Konum: gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı KIZILASLAN
serviste bi carbon clean yaptır titreme kalmaz bence
|
|
2003 307 1.4 hdi şeytan kırmızı
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
titreme başka zaman olmayıp da sadece kalkışta oluyorsa BENCE araçta bir problem yoktur, kullanan kişinin o araca alışması gerekiyordur.
bazen uzun süreden sonra farklı bir araca bindiğimde benim de başıma geliyor... |
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı İBRAHİM ASİL
bügün servis ustasıyla konustum istersem eksperiz yapalım bi motora dedi 225 tl cik istedi carbon temizlemeyide önermedi özellikle sordum yaptırayım mı dye yok yaptırma siyah duman zor çalısma vs yoksa dedi titreme belkide baskı balatadan o degişmiş mi sormak aklıma gelmedi :D hos titremesi sıkıntı olcak bi titreme degil 112 de sürücü att olarak çalısıyorum kartaldan tut 4.2 toyota jipten 4 yataklı ambulans a kadar her türlü arac ı kullanıyorum binmedigimiz araç kalmıyo ama bu titriya fazla gaz vermezsem :D
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |