|
rolanti sorunu |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 23 Kasım 2008 Saat 23:49 |
arkadaşlar bir kaç gün önce Brc my07 sıralı sistem lpg taktırdım ancak dünden beri araç gaza basmadan çalıştırdığımda stop ediyor biraz gaz verip 5000 devire çıkıp gazdan ayağımı çekince rolanti 6-9 arası bir yaylanma yaparak tekrar stop ediyor bazen ısınınca düzeliyor, hiç başına gelen oldumu,
şüphelerim 1-kelebek kirli 2-rolanti valfi 3-araç manifolttan hava alıyor sizlerinde yorumlarını bekliyorum ayrıca aracım 2002 307 xr 1.6 yol bilgisayarı yok ama lpg de benzin ibresi yine düşüyor psa rolesi yok |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kardeş benim arkadaş 1.4 206 ya taktırdı aynı sorun vardı.sürekli olarak uğraşıyordu ve servise gitti sonunda servis kesinlikle randıman alamayacağını ve söktürmesini söyledi.gazı takan firmada halledemedi ve sonunda söktüler iade aldılar
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
İlk Çalışma Benzinde Sonuçta Lpg İle Alakası Yok. Rölanti Motorunu Kontrol Ettir Derim.Lpg İle Alakası Olduğunu Sanmıyorum. Geçmiş Olsun. |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kelebek girişi temizlendi problem halloldu teşekkürler arkadaşlar
|
|
sinan-s
1. Vites Kayıt Tarihi: 21 Mart 2008 Konum: Bostancı/S VRJ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2643 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Geçmiş olsun
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Evet Arkadaşlar o sorunu kelebek girişinden halledebiliyorsunuz ona hava tutturun temizletin izmirde de benim başıma gelmişti. 10-6 dv arasında gidip geliyordu . temizlendi ve problem ortadan kalktı.
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |