|
Makyajlı kasa 307 ön tampon parçaları...yardım.. |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
xalox
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2014 Konum: Ağrı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 10 Mart 2014 Saat 19:29 |
Merhaba arkadaşlar,
1 hafta önce 2006 model makyajlı kasa 307 1.6 110 hp Premium modeli aracımı alarak aranıza katılmış bulunuyorum.Ve daha ilk haftadan nazara geldik bi köpeğin arabanın önüne atlamasıyla olanlar oldu.Neyseki yavaş vurdum hızım 15-20 arası bişeydi tamponda herhangi bi sıkıntı yok ama ön panjur ve 2 sis farı sizlere ömür.Bugün ön tamponu söktüm içerde parça kırıkları felan vardı anlayamadım.Sizlere sorum şöyle ön tamponun panjur,sis farı ve kromları dışında hangi parçalara ihtiyacım var? Ön tampon bağlantı ayağı felan var diye duydum ama ben tam olarak çözemedim olayı daha önceden tampon söken ve bilgi sahibi olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler..
|
|
Peugeot 307 1.6 HDI Premium
|
|
xalox
1. Vites Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2014 Konum: Ağrı Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Teşekkür ederim aynen dediğiniz gibi ufak kaza ama can sıkıyor işte..o dediğiniz bağlantı ayakları kırık biliyorum onu yedek parçada da aradım bulamadım daha.. bide orta kısım bomboş hiçbişey yok ama bağlantı yerleri var tamponda o parçayıda bulamadım.
|
|
|
|
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Aracın şase numarasını ve mail adresini özelden mesaj atın bakayım bi.
|
|
xalox
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ben 2 dk aşağıdan ruhsatı alıp geleyim o zaman
|
|
|
|
Alicilik
5. Vites Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Mail attım. Geçmiş olsun.
|
|
xalox
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Teşekkür ederim Ali kardeş Allah razı olsun..
|
|
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |