![]() |
|
307 içerden kapı kilitleme |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
impact ![]() BÖLGE TEMSİLCİSİ ![]() ![]() İZMİR İL TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1504 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Mart 2014 Saat 20:25 |
valla bende arka kapı olmadığından yardımcı olamayacağım
![]() |
|
![]() |
|
KILIÇ ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mayıs 2013 Konum: Gaziantep Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3438 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
peki hocam siz kilitlemeden araba hareket ettiğinde 10 km hızın üzerine cıktığında otomatik kitliyormu kapıları
cocuk kilidi dediğin doğrudur hocam içerden acılmaması ama bu tüm araclarda olmayabiliyor veya sonradanda aktif ediliyor bildiğim kadarı ile ön kapılar acılmadan da arka kapılar acılmıyor. benim 206 da o şekildeydi arac hareket ettikden sonra 10 km hızdan sonra kapılar kitleniyordu hem icerden hem dışardan ön kapılar acılmadıgı sürece acılmıyordu. egerki araba hareket ettiginde kapılar kitlenmiyorsa arac calışırken o kilit tuşuna 4-5 sn basılı tutun aktif olacaktır otomaitk kilitlenme ama cocuk kilidi varmı yokmu onun için bişi diyemem
|
|
2011 Clio SW Gümüş
2010 207 Millesim Opsiden Siyah 2005 Opel Corsa Lila 2000 Clio sümbül Gri 2003 307 XT Lacivert 2004 Palio Go Kırmızı 2005 307 XR Gri 2006 206 Desing Kum gri 2003 c3 Kırmızı |
|
![]() |
|
s.seckin ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2013 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 479 |
307 kullanıcısıyım o tuş 4 kapıyıda kitler evet dışardan kitler ama içerden açılır :) çocuk kilidi arka kapıların kilitleride bi işlem gerektirir ama tam hatırlaıyorum.
|
|
2006 307 1.6 HDİ ŞEYTAN KIRMIZI ;)
|
|
![]() |
|
MehmetMehmet ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2013 Konum: hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 64 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MehmetMehmet
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar dün eşime sordum o da aynısını söyledi yani konsoldaki kilit tuşuna bastığımda kapılar içerden kilitleniyordu.hatta biz denedik bunu.eşim arkaya oturup kilit tuşuna bastığımızda arka kapılar açılmıyordu.
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
307 tam bilmiyorum ama 308'de cam açma düğmelerinin yanında çocuk kilidi düğmesi var ona basınca arka kapılar açılmıyor, onun haricinde 206'lar da kapı içlerinde çocuk kilitleri var mekanik olarak, kapıyı açtığınız zaman kapı kilitlerinin hemen yanında
|
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Icerden kilitleme tüm kapıları kilitler. Aynı sol kapidaki pimi indirdiginizde tüm kapilarin inmesi gibi. Bunu yaptiginizda arka kapının pimi manuel olarak kalkmadan kapının açılmaması lazım. Yani çocuk sanırım önce pimi kaldırıp sonra koldan kapıyı açmış. Ancak çocuk kilidi aktif olduğunda kapılar açıkken de içerden açılmaz yalnızca dışardan açılır. Hatta bu yüzden kapım içerden açılmıyor ama dışardan açılıyor şikayetiyle tamirciye giden bir çok insan vardır :) benim seneler önce yaptığım gibi :) biraz karisik oldu ama umarım anlatabilmisimdir
|
|
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
MehmetMehmet ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2013 Konum: hatay Durum: Aktif Değil Mesajlar: 64 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MehmetMehmet
ön göğüsteki dörtlülerin olduğu tuşun yanındaki tuş arabayı içerden kilitleme değilmi?peki çocuk kilidi nasıl oluyor,yani içerden kilitleme nasıl yapılıyor?ama benim hatırladığım o tuşa basınca arka kapı içerden açılmıyordu.ben mi yanlış biliyorum acaba?
|
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Çocuk kilidi genelde kilit mekanizmasının olduğu alanda olur . Yani kapı açıldığında görülen yerde orası tam ne diye adlandırılır bilmiyorum ama :) ayrıca inip kalkan bi mekanizmayla aksamf edilir ve sadece aktif edilen kapı içerden hiçbir şekilde açılmaz. Ama bunun için ayrıca birde konsoldan kumanda edilen mekanizma varsa bilmiyorum onu hiç duymadım :)
|
|
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
alper0771 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Temmuz 2012 Konum: antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 27 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı alper0771
çocuk kilidi var onu denemelisin bence dediğiniz kilit dısarıdan acılmasını engeller sadece...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı MehmetMehmet
arkadaşlar benim 2003 technoplus aracım önceden içerden kilitleme tuşuna basınca arka kapıları kilitliyordu.yani içerden çocuklar açamıyordu.ama bugün kapıyı tuşa basıp kilitlediğim halde oğlum içerden açtı,tekrar tekrar denedim ama açılıyor.üstelik kilitleme tuşuna basınca ufak kırmızı lamba yanıyor ve kilitleme sesi geliyor.acaba sorun nedendir?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |