|
HARARET SORUNU VE YAKIT KATKISI |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
İBRAHİM ASİL
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: Şereflikoçhisar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 195 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı İBRAHİM ASİL
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Gönderim Zamanı: 09 Mart 2014 Saat 18:17 |
Arkadaşlar 2006 1.6 hdi 407 aracım var çok kısa mesafede aracın harareti yükseliyo ve en son ulaşabılecegı noktada sabit kalıyo bazen yolda boşa atıp harareti düşürüyorum ve hızlı bir şekilde düşüyor aracı alalı 3 ay oldu hiç fan açmadı 145 binde şuan 2000 km ancak bindim ve sadece 144 km si şehir dışı sizce bu hararet olayı normal mi servise gitmeli miyim düzgün usta yok Diyarbakır dayım serviste yağdeğişimine 600 tl istedi kaldı ki böle bir sorun olsa 1000 tl ister herhalde bu arada hiç fan sesi duymadım önceki aracım 1.5 dci clio idi oda hiç fan açmadı 5 sene boyunca bide içinden bir sıvı çıktı peugeot un orjinal ürünü üzerinde yakıt katkısı yazıyo zeytin yagı renginde bi sıvı ne içindir nede kullanılır
|
|
Asil :)
|
|
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
O sıvı enjektörler için hocam yakıt katkısı ama 2006 yılından kalmaysa kullanmayın onu, hararet konusuna gelince uzaktan bişeyler söylemek zor, en son ulaşabildiği nokta kaç mesela?
|
|
İBRAHİM ASİL
1. Vites Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: Şereflikoçhisar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 195 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı İBRAHİM ASİL
|
hocam katkı ne zamandan kaldı bilmiyorum ancak orjinal bi ürün peugeot lisans ı vs var hararet konusunda da 90 ın bırazcık altı 87 89 derece sanırım daha yukarıya cıkmıyo sürat de yaptım sehir içi sertte kullandım daha fazla yükselmedi ancak malum kış aylarındayız ve burası diyarbakır bugün bile 23 derece hava vardı
|
|
|
|
ahmed206
3. Vites Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hoşgeldiniz. Pejolar öyledir 100 dereceyi geçmiyorsa sorun yok
|
|
İBRAHİM ASİL
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı İBRAHİM ASİL
|
valla kardeş kac saattir bekliyorum serkan abiden başkası yazacak mı dye sende yazmasaydın ASLANLAR BİE BAHMIY dye şikayetlenecektim
|
|
|
|
Serkan
5. Vites Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
E o zaman herşey yolunda hararetin en sağlıklı derece de çalışıyor, katkı benim araçta da çıkmıştı orjinal citroen ürünü ama bende ikinci el aldığım için kullanmadım.
|
|
İBRAHİM ASİL
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı İBRAHİM ASİL
|
çok şükür düzgün çalışıyo ancak serkan abi katkıyı kullanma dedin ama benim aklıma takıldı bozulur mu? katkı
|
|
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |