![]() |
|
arkadaşlar araç hakkında yardım edebilirmisiniz |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
jpm06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2013 Konum: Balikesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Mart 2014 Saat 17:40 |
Arkadaşlar 206 ım artık küçük gelmeye başladı. Aracımı değiştirmek istiyorum. Bir volvo hastası olarak http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-mert-otomotiv-a-s-den-meraklisina-960-151495022/detay linkteki araçla takaslamayı düşünüyorum. Araç olarak s70 den peugeot a tayin olmuştum.
|
|
2002 peugeot 206 1.4 hdi xr
|
|
![]() |
|
s.seckin ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2013 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 479 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
abi buna benzin gaz yetermi yaa :) ve 300 binde bence alsan satamassın :) 23 ocakta vermiş adam ilanı :) bence gereksiz :)
|
|
2006 307 1.6 HDİ ŞEYTAN KIRMIZI ;)
|
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
volvo iyidir ama bu aracın son sahibi olursun vergisi sigortası sıkıntı yaratabilir + parça ve bakım bence bu araca bulaşma 307 felan bak dizelinden istersen
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
|
jpm06 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2013 Konum: Balikesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 197 |
km olayi volvolarda boyle daha onceki aracim s 70 di ve 289000 bindeydi 98 model
|
|
|
|
![]() |
|
o kadarina gucum yetmiyo ki:) |
|
|
|
![]() |
|
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
:( anlıyorum o zaman 206sw de işine yarayabilir aracını satıp üzerine biraz koyabilirsen tamamdır ama volvoya şuan bulaşma bence sana masraf çıkarmayacak parçası bakımı ucuz bişey lazım gibi
|
|
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |