![]() |
|
Çukura düştüm |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
cnrars ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Ocak 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 372 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 08 Mart 2014 Saat 12:54 |
Arkadaşlar ankarada eskişehir yolundan bilkente, oradan da tekrar sağa beytepe yoluna girerken sağ olsun melih efendinin elemanlar bir çukur açmışlar, 2-3 metre genişliğinde, 1-2 karış derinliğinde, ne olduğu da belli olmuyor, her zaman gittiğim için çok dikkat etmedim, geçen gün o çukura hızla çok sert bir şekilde girdim, aracın içinde ben sallandım resmen, zaten beytepe yolunu bilen bilir, berbat ötesi bir yoldur.
O günden sonra arka taraftan geldiğini tahmin ettiğim ama önden de gelebileceğini düşündüğüm lakur lukur sesler geliyor, düşük hızlarda ve hafif bozuk yollarda çok daha iyi fark ediyorum, sanki tak tak diye vuruyor, rot başı ya da rot kolu mudur yoksa başka bir şey midir, ya da ne olabilir, kestirebilen var mı? Teşekkürler
|
|
![]() |
|
Turgay_66 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1099 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Geçmiş olsun hocam , burdan konuşmak pek doğru olmaz bence,en yakın servise yada sanayiye gitmekte fayda var.
|
|
2000 206xt 1.6 90hp 200.000km
|
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Geçmiş olsun öncelikle. O yolu iyi biliyorum sticker anlamadigim sıralar aracı o yoldan gidip Hacettepe B kapısına bırakıyodum. Ses sirilti gibiyse bilya olabilir takirti gibiyse on takımın bi çok parçası olabilir bakmak lazım ( aks rot rotil vs. )
Ayrıca yarın Ankara bulusmasi var bekleriz |
|
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
O yolda ben de daewoo tico aracın tekerini çıkarıyordum neredeyse :)
ah hacettepe hep yolları daşdandı. geçmiş olsun hocam muhtemelen alt takımdaki en narin parçalarla atlatırsınız. en iyi de usta anlar o sesi. ben aracı aldığımda o ses benimkinde de vardı komple alt takım aldım gittim ustaya bozk parçaları değiştir dedim salıncaklar hariç hepsini değiştirdi. Sizinki eğer salıncaktansa araba da 206 ise uygun fiyata gönderebilirim
|
|
![]() |
|
SDYMZ ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Şubat 2013 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1440 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
geçmiş olsun daha kötüsü olabilirdi
|
|
2005Model 206XT 1.4Hdi SUNROOFLU (2012-2014)
2009Model 308SW 1.6Hdi |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |