![]() |
|
bi bakarmısınız arkadaşlar |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Mart 2014 Saat 11:16 |
aracım sanayide gti tamponu takılmakta fakat ustam aradı tamponu herşeyi sorunsuz takmışlar ama davlunmaz 1 karış açık kaldı uymadı diyor. durumu pek gözümde canlandıramadım ama bildiğim kadarıyla bütün 206 ların davlunmazları aynı, sadece çamurlukar değişik diye biliyorum. bilgisi olan varmı konuyla ilgili?
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
davlumbaz derken çamurluğun iç kısmını mı kastetti acaba ? öyleyse sıkıntı olmaz ama bence çamurluğu kastetmiş sanırım bi bakmak lazım :/
|
|
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tamponla davlumbaz ne alaka onu anlamadım ben?
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Davlumbaz demek istemiştir bence çamurluk farklı tmm ama yapanlar çok onuda degişmeden
|
|
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
|
![]() |
|
cagdascicen ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2013 Konum: Kırşehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı cagdascicen
Tamponla davlumbaz arasında ilişki kuramadım.
|
|
![]() |
|
faldov ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Ocak 2013 Konum: ISPARTA-32 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 246 |
206'mın davlumbazı kırılmıştı normal 206 davlumbazı getirtmiş o da 206 ma uyum sağlamadı yedek parça satan usta tekrar sipariş etmek zorunda kaldı arada fark oluyor.
|
|
Peugeot 206 HDİ Fever- 2006
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
arkadaslar arcı teslim aldım dedikleri gibi davlunmazın tampona bakan kısmında 3-4 parmak boşluk var. ek yapmışlar halletmişler. fotosunu çekemedim şimdilik ama anladığım kadarıyla 206 ların davlunmazlarıda farklıymış. çünkü gti tampona gti çamurluğu ve gti çamurluğu geniş olduğundan haliyle davlunmazında ona göre geniş olması gerekiyormuş :(
|
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
aynen abim gti çamurlukları geniş normal davlumbazda boşluk kalıyor burda bir arkadaşımın gti i sindede yanlış çamurluk ve davlumbaz gelmişti gti ye normal 206 çamurluğu siparişetmişlerdi.
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |