![]() |
|
aux gişini ayarlayamadım |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
kadiraga_sss ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mart 2014 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kadiraga_sss
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07 Mart 2014 Saat 03:35 |
hayırlı geceler
arkadaşlar aranıza yeni katıldım 2012 206 aracımın aux girişine jak taktım fakat aux menüsünü bulamadım yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler...
Düzenleyen kadiraga_sss - 07 Mart 2014 Saat 13:29 |
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
![]() ![]() ![]() ![]() |
Teybin fotosunu atarsanız belki yardımcı olabiliriz
|
|
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
206da aux mu varmis ? Baska bir marka teyp olmasin ?
|
|
![]() |
|
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
206'da aux, yok cd changer girişi var, aux rd4 teyplerde var.
|
|
![]() |
|
kadiraga_sss ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mart 2014 Konum: kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kadiraga_sss
yaa resmi nasıl yüklüyoruz çözemedim gitti :D
|
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=22927&FID=22&PR=3&title=siteye-resim-yukleme-photobucket
|
|
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kadiraga_sss
valla kardeş yaptım resme geldim tamam diyorum kabul etmiyor teyp clarion PU 2859 A(L)
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |