![]() |
|
307 TAKILDI KALDIIII |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
barutcu17 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Ocak 2013 Konum: bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 48 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barutcu17
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Mart 2014 Saat 22:15 |
Merhaba arkadaşlar aracım 2004 model 1.4 HDI bugun hiç yapmazdım ne kadar hız yapcak dıye son gaza kadar dayandım araba 150 den yukarı çıkmıyo ya takıldı kaldı resmenn
|
|
PEUGEOT 307 1.4 HDİ XR 16 VL 070
|
|
![]() |
|
reality59 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2012 Konum: Tekirdağ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1030 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı reality59
![]() ![]() ![]() ![]() |
O kadar zaten :) düz yolda benim aracta öyle
|
|
Peugeot 307 - 2004 HDI XR Peugeot 106 - 2002 QuickSilver Tekirdağ / ÇORLU |
|
![]() |
|
emirhan307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emirhan307
Ben 198 km yi gördüm
|
|
![]() |
|
emirhan307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Şubat 2014 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 190 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emirhan307
Bende konu güncel dursun dedim abi:))
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emirhan307
Nedemek :))
|
|
![]() |
|
scorpion_enis ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mart 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 256 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı scorpion_enis
yakıt olarak iyi ama son surat gerçekten 150 ise o sıkıntı bence uzun yolda araç sollarken vs. çok ilginç gerçekten.
|
|
307cc
Araç Linkim: http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=33886&PN=1&title=bebegimin-guncel-resimleri-cc |
|
![]() |
|
s.seckin ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2013 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 479 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bende 1.6 dizelle 180 190 ı gördüm :) anlamadıgım 1.4 felan farketms sonuçta kadran 210 a kadarmı bu araba neden 150 ye kadar çıkıo o zamn kadranda 150 olsun :D
|
|
2006 307 1.6 HDİ ŞEYTAN KIRMIZI ;)
|
|
![]() |
|
yawruaslan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
ya bende amcamın 307 ile antalyaya gitmiştim banamı öyle geldi anlamadım mesela arac 110 km hızda filan giderken 5. viteste çok bağırıyor sanki 6. vites olsada 6ya atsan beni diyor gibi (benzinli) sizdede böylemi ?
|
|
i
![]() |
|
![]() |
|
rizeli_53 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 565 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rizeli_53
dizel ve 1.4 aracın yapacağı okadar biraz bayır aşağı vurdunu 160-170 zorlar. ya yazılım ya chip taktırman lazım. |
|
2002 1.6 110 hp 98500
|
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
benim hdi ile ben düzde 170, bayır aşağı 190 ı zorluyom valla. sizlere birer 206 alalım arkadaslar bırakın şu 307 leri
![]() |
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
abdullahaydn52 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2013 Konum: Ç Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı abdullahaydn52
ben 206yı ilk aldığımda silivri çerkezköy arası deneme yaptım 180 gördüm belki daha giderdi ama bende tırsıntı oldu cesaret edemedim. bide yeni araç bilmiyoz neyi var neyi yok.
|
|
PEUGEOT 206 1.4 HDI X-DESİNG
|
|
![]() |
|
kaf kef ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: maçavyımop Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
arkadaşlar benim aracım 307 xr 1.4 hdı 2004 model bende aracımı biara deneyim dedim test için 130 dan sonra titremeye başlıyo aracı aldığımda on takımı değiştirtim balans ayarı da yaptırdım hatta kış lastiklerini takınca yine yaptırdım balans ayarını ama yine 130 dan sonra titremeye başlıyo sorun sizce nedir mesela yataklar olabilirmi?
|
|
İki tanık var biri dilimdir biride dürüst kalemim, ihanet etmez sözüm kağıda ve halim RABBA teslim.
|
|
![]() |
|
tetik-soner ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2013 Konum: Üsküdar- İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1656 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tetik-soner
bende gazlı 206 var 1.4 benimkide 140 tan yukarı çıkmıyor düz yolda...
|
|
Peugeot 206 1.4 xr 2000
Cıtroen Xsara 1.6 16v 2001 Honda Accord 2.0 ex 1994 |
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
|
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
haklısınız aslında normal diye bir şey yok. ama ben 206, opel astra, bmw3.20i, chevrolet cruze, chrysler sebring, mercedes clk 200 bunlarda ve aklıma gelmeyen bir kaç arabada yaşadım bunu. tahminim çoğu jant balansıyla alakalıydı ama demek istediğim titreme hafifse öyle aşırı masrafa girmeyin derim, hız yapmayın daha iyi.
|
|
![]() |
|
barishrocker ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
Araç kazalı falansa ondan da olabilir küçük bir ihtimal. Bu arada 150km çok az değil mi ya? 2001 poloyla 185km yapmıştım. Bunla da 205i gördüm daha da artış vardı yavaş da olsa..
|
|
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
|
![]() |
|
106fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Kasım 2011 Konum: KONYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 301 |
devirsiz kalktığın için olur.ilk aldığımda bende öyle düşündüm ama devrini yakalayınca sesi kesiliyor.
|
|
2003 307 XT PRE 1.6 110 HP
|
|
![]() |
|
kaf kef ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: maçavyımop Durum: Aktif Değil Mesajlar: 102 |
lastık egrılıgı yok asınma yok dıskler yenı jantlar egrı değil on takım yenı balansda var ama hala tıtreme var başka neye baktırım
|
|
İki tanık var biri dilimdir biride dürüst kalemim, ihanet etmez sözüm kağıda ve halim RABBA teslim.
|
|
![]() |
|
bjkamil ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Aralık 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 305 |
bende de aynı araç var 160 dan yukarı çıkmadı düz yolda.
|
|
206 1.4 feline 2006 model
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |