![]() |
|
bu spoiler dan nerede bulurum ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
ahed ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 157 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Mart 2014 Saat 20:50 |
||
![]() |
|||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
edit
Düzenleyen Buğra - 07 Mart 2014 Saat 09:14 |
|||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|||
![]() |
|||
dRhkn ![]() 2. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2012 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 575 |
||
çok çirkin bence
![]() |
|||
![]() |
|||
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Allah bu spoilerden bulamayanlardan eylesin diye mübarek cuma günü dua ederim ben abi :)
|
|||
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|||
![]() |
|||
rizeli_53 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Aralık 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 565 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rizeli_53
||
bu aracın üstündeki spoyleri bulmak istiyorsan ünal turanı arayacaksın nerede bulurum bu adamı dersen Google yaz çıkar spoyleri rahatlıkla bulabileceğini düşünüyorum. aracı yapan o.
|
|||
2002 1.6 110 hp 98500
|
|||
![]() |
|||
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
||
200kisilik amfide sesli guldum :):) |
|||
![]() |
|||
outlaw ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Kasım 2012 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2010 |
||
SPOLİER DEĞİL BUYA BİLDİĞİN ŞEMSİYE...
|
|||
SHQIPTAR
1998 106 xs 1600 cc Laguna lip omp kule gergisi GTI jant 185/50/14 toyo proxes t1r |
|||
![]() |
|||
ahed ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Nisan 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 157 |
||
tek ben beğenmişim galiba :)
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
foto açısı yüzünden kötü durmuyor fakat gündüz gözüyle/montajlanmamış olarak görsen beğenmezsin,
|
|||
![]() |
|||
||
fotograflardan görünen kadarıyla biliyorumda böle gözüme hoş gelmişti kendi 306'm komple topluyorum smdide kaportaya giricekte değişik bişey olsun demiştik nese artık :) |
|||
![]() |
|||
sulocan_5 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2013 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 166 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sulocan_5
||
rüzgarı arkana alırsan yakıttan baya kar elde edersin..:)
|
|||
![]() |
|||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
||
fakat bunu takarsan baya bi değişik olur ![]() |
|||
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|||
![]() |
|||
C!N ![]() 1. Vites ![]() ![]() 10 - Ekim - 1984 Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2009 Konum: ZonguldaK Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
||
Bunu takarsan ilk girdiğin çevirmede bağlarlar aracını.
|
|||
Peugeot 206 Generation BVA
|
|||
![]() |
|||
blue42 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mart 2013 Konum: memur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 226 |
||
bence de hoş değil bu spoıler
|
|||
207 hdı comfort
|
|||
![]() |
|||
TayfunGti ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Şubat 2014 Konum: giresun Durum: Aktif Değil Mesajlar: 110 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı TayfunGti
||
bence bi adı yok dökme olabir kücük bi ihtimal
|
|||
![]() |
|||
ayazonur ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 17 |
||
Bi Amin de benden
|
|||
![]() |
|||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
||
benzer spoiler buldum diye paylasıcaktım ama egzoz spoilerdan daha bomba bu arabada
http://tinypic.com/r/2urxjld/8 ![]() |
|||
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|||
![]() |
|||
CrimsonChild ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Şubat 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 113 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı CrimsonChild
||
Ünal Turan'ın değil mi bu iki araba ? :D
|
|||
1999 / 106 1.4i XR / ATEŞ KIRMIZISI.
|
|||
![]() |
|||
samet206 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Mart 2013 Konum: Bu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7085 |
||
Net bir ismi olduğunu sanmıyorum buyuk ıhtımal fıbercılerde yapılan bırşey belki resımle herahngıbı fıbercıye gıdersenız yardımcı olur ama ınanın söylemeden geçemıcem bence bulma yanı gerek yok güzel çirkin orasını bılemem ama araçta bıraz karızma olucak ve bu spolierle karızma duruş sergıledığını sanmıyorum agresıf abartı goruntuden başka bışey değil bu .orjınal spolier daha karızma spor bır goruntu verıyor buna göre ve bulmasıda bundan daha kolay olur.
|
|||
Peugeot Mod ''206'' 1.4 XR 2000
Asaleti Renginde Saklı... |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |