![]() |
|
106 QuickSilver Aranıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
mrstrockya ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Mart 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mrstrockya
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 06 Mart 2014 Saat 12:47 |
||
Yakın bir arkadaşıma kazasız olmak şartıyla quick bakıyorum sunroff olursa iyi olur uygun fiyatlı düşük km li araclarınızla ilgilenebilirim bu hafta bi arac almak zorundayız
|
|||
![]() |
|||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
hocam sitemizde doğan106 adlı arkadaşımızın aracı temizdir mekaniğinden gram ses gelmiyor elektrik aksamındada bi sıkıntı yok sunruflu bi araç sahibini üzmez bi konuşun isterseniz...
|
|||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|||
![]() |
|||
mrstrockya ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Mart 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 15 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mrstrockya
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
eyvallah hocam bi bakıyım aracına
|
|||
![]() |
|||
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
||
Doğan abinin quick satılık mı ya?
|
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
||
aynen volkanım satılık...
|
|||
206 XS Tu5 Motor...
|||
![]() |
|||
||
|
|||
206 XS Tu5 Motor...
|||
![]() |
|||
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
||
heee hem üzüldüm hem sevindim o zaman :)
|
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
keyfe keder satılık ilanı yok, herkeze satmam değerini bileceğine inandığım adama satarım acil paraya ihtiyacım yok
![]() |
|||
![]() |
|||
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
||
hayırlısı olsun doğan çok güzel bi 106 n var, bende satmana hem sevinirim hem uzulurum
|
|||
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mrstrockya
||
konumuz günceldir arkadaşlar
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mrstrockya
||
Abi biz orjinal gri den yanayız
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
konun güncel' de... benim quick' i bile elediysen daha orjinalini git Fransa' da ara arkadaş
![]() |
|||
![]() |
|||
yawruaslan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
||
klimasız komple boyalı araca 15 250 yazmıslar komik :) ben ilanı kaldırdım satmayı düşünüyordum bi ara ama artık satmıyorum klimalı komple boyası yok sag camurluk degişmiş mekaniğinde tık yok herseyi calısıyor direksiyon vites kutusu sorunsuz ön takım sorunsuz 13000 anca eder adam klimasız araca ne yazmıs bunlar neyin kafasında merak ediyorum hayır tamam araba yeni boyalı oldugu için parlıyor bende bel altı boya vurdursam yanar araba 16 milyarmı istiyim 600 800 liraya boyatıpta anlamadımki :D alıcısı cıkıyormu bu fiyata bunların yahu
|
|||
i
![]() |
|||
![]() |
|||
yawruaslan ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03 Ocak 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 813 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yawruaslan
||
geçen bi ilan gördüm hatta arkadaşımada atmıştım ilanda yazdıgı gibiyse arac 13750 yazmıstı garaj arabası orjinal diyor değişeni geç boyası bile yok ilk sahibiyim 60 binde araba bayandan diye ilanına baktımda şimdi kaldırmışlar satılmış olabilir dediği gibiyse kesinlikle kaçırılmıycak bir 106ydı araç orjinal duruyordu jant kapakları yayları filan içi dışı tertemizdi tabi nekadar dogru bilemiyorum
|
|||
i
![]() |
|||
![]() |
|||
tahasav ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Ocak 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 29 |
||
157202035 düşünürsen görüşelim . Şuan onay sürecinde ilan
|
|||
106 Quicksilver ( Loading )
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |