![]() |
|
Peugeot 206 için ses sistemi yardım [ Tek Kapı ] |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
canmert ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mart 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Mart 2014 Saat 20:05 |
Peugeot 206 için ses sistemi düşünüyorum. Fazla araştırdığım için karar veremedim. Bütçem 2000 TL . Kutu bas şeklinde düşünüyorum yada fiyatı ikiye katlayıp 38 Cm'lik bir Subwoofer alıcam. İstediğim ses yüreği hoplatsın giderken alarmlar çalsın :) Tize fazla önem vermiyorum istediğim bass sesi . Önerilerinizi bekliyorum.. Mit takımı + Subwoofer + Anfi . Teybim var. Şimdiden teşekkür ederim. Saygılar...
Benim düşüncem : Anfi için JDL marka 5 kanallı değerinde anfi . JLD-6515 6,5 INC COMPONENT SET ( İki tane önler için ) 6.5" 16,5cm 2 Yollu Component Set Aluminyum kasa 80 Watt RMS --------------------------------------------------------------------- JLD-6930 6x9 INC COMPONENT SET ( İki tane arkalar için ) 6x9" 2 Yollu Component Set Aluminyum kasa 150 Watt RMS 500 Wat --------------------------------------------------------------------- JLD-H12 12" 30CM BAS 12" 30 CM SUBWOOFER METAL KASA 650W RMS Power 1500W MAX Power< NOT : Subwoofer yerine fiyatı ikiye katlayıp 40 Cm'lik bi bass düşünebilirim. Bass Anfisi + 38 Cm'lik Subwoofer
Düzenleyen canmert - 05 Mart 2014 Saat 20:06 |
|
![]() |
|
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bi konu aç kendini bi tanıt bakalım kimsin inmisin cinmisin? 2 bine cam patlatan tesisat yaparsın o paraya neler yapılır sen önden kendini tanıtan bi konu aç sonra fikri olan arkadaslarımız yardımcı olacaklardır
![]() |
|
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
|
![]() |
|
canmert ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mart 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 28 |
Forum kullanma hakkında bilgim yok fazla :) Ama inan günlerdir araştırıyorum izolasyonuna kadar ama 2000 TL'lik bir sistemle beklediğimi alamıyorum cam falan patlatan bir sistem yok gibi görünüyor :)
Düzeltme : Tamamdır tanıttım :) Düzenleyen canmert - 05 Mart 2014 Saat 20:18 |
|
![]() |
|
Alicilik ![]() 5. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Kasım 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 7423 |
Bu JLD neymiş ? İLk defa duyuyorum.
Bahsettiğiniz setle yüksek ses alırsınız. Ama bunlar için çok iyi bir amfi lazım. Hatta 1 yetmez. Mono+stereo almanız lazım. O bassı 5 kanal bir amfi ile ve diğer hoparlörler ile beslerseniz muhtemelen 15dk sonra amfi kömür olur. Sert ses için JBL ve Kicker a yönelin derim. |
|
![]() |
|
barishrocker ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
2 tane re audio sex12 bunlara uygun bir mono amfi ve 2takım mid takımı ile 4 kanal amfi ve 3rca çıkışlı pioneer teyp ile iyi iş çıkar. Kabloları kaliteli alıp kapılara ve bagaja da izolasyon gerekir. O markayı da duymadım hiç..
|
|
Peugeot 307SW 1.6hdi Comfort 92bg 2006
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
|
![]() |
|
EmSul ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mart 2012 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 874 |
Arkadaş 2000tl den bahsediyo fiyatı ikiye katlarım diyo belliki oldukça kaliteli hi-end bir sistem arayışında arkadaş..Ayrıca herhangi bir bassı ne kadar güçlü olursa olsun yine çok güçsüz herhangi bi anfiye bağladığızda eğer bağlantı ve ayarda yanlış yapılmamışsa hiç bir anfi yada bass yanmaz kömür falan olmaz hatta teyp çıkışına bile bağlarsın verilen güç kadar çalar sadece eğer yanan birşey varsa bu tamamen bağlantı ve ayar hatasıdır..
Jld dediğiniz markayı direk unutun .. Barış arkadaşımızın önerisi tam size nokta atışı gibi aslında re audio sex veya mtx 7515 dd 9515 rockford t2 vb..Ama 206 gibi küçük bir araçta bence 2 tane 25cm lik bass seçmek çok daha iyi olur şiddeti zaten yeterince alırsınız küçük çaptaki basslar olursa daha net bass vuruşları alınır küçük araçta 2 tane 25cm lik cvx te olabilir mono anfi olarak dd z1 cadence daytona vb.. mid takımı olarak 1 takım 3 yollu işinizi görür hsk 163 veya focal krx3 olabilir ama seçenekler çok fazla karar biraz zor olur |
|
"2001 Peugeot 206 GTI"
"2002 Peugeot 206 Roland Garros 1.6 16v" "1998 Ford Mondeo 2.0 glx" "2005 Peugeot Partner 2.0hdi" "2004 Peugeot 307 1.6 bva" |
|
![]() |
|
barishrocker ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Aralık 2013 Konum: stnbl Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1276 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
Doğru 206 ufak araç sex10 da yeterli olur. Hsk163 kullanıyorum. Arkadaşta sıfır ayarında temizi de var, yönlendirebilirim..krx3 de güzel ama fiyatı gereksiz yüksek bence..
|
|
(Ses sistemi,detailing,izolasyon,aksesuar) Araç linki http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32535 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
2 tane re audio sex10d4 ve orion 2500d mono amfi çok fena çalar..
|
|
|
![]() |
|
JBL ve Kicker olmak üzere JDL markanın hepsini araştırdım. Hepsini yan yana koydum iç dizaynından tutun bobinlerine kadar kontrol ettim aralarında en başarılısı JDL marka . Yorumları okudum fakat 2000 tl gözünüzde büyük bir şey gözükmesin. Mit takımı + Subwoofer + Anfi + Montaj + Kablolarıyla beraber istediğiniz markaya gidin 2000 tllik bir tesisat bu şekilde oluyor ister Kicker ister JBL. JDL markaya güveniyorum dediğim gibi herşeyini araştırdım. Ses kalitesi dail olmak üzere. Fakat Subwoofer az geliyor gibi bana göre diyelim . 38 Cmlik 3500 wattlık 2000 RMS olmak üzere bi bassı daha var ama bunu taktırmak için ayırıca bass anfisi + izolasyon + akü falan giriyor içine ve sadece bass ile beraber anfi 2000 tl daha veriyoruz ve diğeriyle beraber yaklaşık 3000 tl buluyor. Toplam maliyet 5000 tl geliyor. Öyle dediğiniz gibi 2000 tl cam patlar eder harika bir ses alırsın diye bişi yok :) emin olabilirsiniz .5000 TL yürek hoplatıcaz gibi ama ben genede size soruyorum benden bilgili arkaşlar olabilir diye. Amacım yürek hoplatmak dışarıda ki arabaları titretmek bunu en az maliyetle yapmak tabiki :)
|
|
![]() |
|
Güzel bir anfiyle çalıştırdık tiz mükemmel bass geride kalıyor diyelim . Daha doğrusu benim için geride kalıyor. Şuan bundan daha iyi bir tiz duymadım diyebilirim.
|
|
![]() |
|
Söylediğin sistem 2000 tl geçer gibi görünüyor sanırım. Ayrıca iki tane bass 40 ve 38 cmlik hariç kötü duruyor onun için tek bitane alıp keyfimize bakmak lazım :)
Düzenleyen canmert - 06 Mart 2014 Saat 13:48 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
çift subun tadını bilmiyorsunuz sanırım ondan böyle konuşuyorsunuz:) neyse siz zaten kafanızda belirlemişsiniz. bilmediğim marka hakkında pek yorum yapamam.. bu arada 5 kanalla öyle çok bir bass alınmaz. 5 kanal amfiler o amaçla yapılmıyorlr, güçleri sınırlıdır..
|
|
|
![]() |
|
30 Cmlik çift subun ne tadı olabilir ki ayrıca görüşten kaybediyor zaten :) Desene ki 40 lık kullan iki tane diye haklısın dicem :)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
O zaman başka öneri yapayım 4tane 20 veya 25cm koyun:) spl sevmem ama arkadaşlardan takip ediyorum. Artık tek 38cm demode oldu:) en son bir arkadaş station wagona 8 tane koyduöönerdiğim re sex sublardan:))
|
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
Onun dışında atomic ele marka sublar var onları tek kullanabilirsiniz;) ama arabaya yazık olur. Sunroof varsa arıza yaptırıyormuş :))
|
|
|
![]() |
|
Hhahah güzelmiş bak bu :) Şimdi siz ne diyorsunuz tam olarak markalarıyla beraber bi yazarsan araştırım bende . Baya uğraştırdım seni ama bu işi iyi biliyorsun :) :)
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
Böyle fikir alışverişleriyle öğreniyoruz işte..arkadaşlar bana, ben size, siz başkasına falan:)
2 tane sub olsun derseniz ddediğim gibi 2 tane re audio sex12 ve orion 2500d çok güzel olur. Atomic vardı arkadaşlarda ama satıldı. Tam modelini öğrenip yazayım |
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı barishrocker
38cm atomic ele 15 diye geçiyormuş.. Çift 2ohm bobin 2000w rms gücünde 550tl vermiş başka arkadaşa.. Bunu gene orion ile veya en kötü macoustic 2000.1 veya cadence 2500.1 ile beslemek lazım..
|
|
|
![]() |
|
tamam ben bi araştırım söylediklerini benimde bulduğum 38 bass vardı 3000 watt 2000 RMS gücünde bunları bi kıyaslamak lazım . teşekkür ederim yardımın için
|
|
![]() |
|
asi kız barbaros ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Mart 2014 Konum: darıca Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı asi kız barbaros
selam ben yeni üye ve ilk yaptığım 307 siyah asi kızımı aldım atiker sıralı sistem gaz taktırdım bir arkadaştan sony usb li cd çalar (120 tl) cadens kare bas (150tl) kenvood anfi(250tl) tesisatmontaj(150tl) yaptırdım şimdi gelelim mevzuya daha önce doblomda rakford fosget 2ad sab aynı marka anfim kenvud cd çalarım vardı ama kesinlikle bu yeni tesisatla alakası bile yok acayip bir şey insanın yüreğini hoplatıyor binen arabamı gören abi bir tur atalım caddeye gidelim diyor şimdi sizlere tavsiyem sahibinden com da ikinci el çok temiz aletler var sizde kendi kafanıza göre toplayın benim gibi harika bir tesisatınız olsun herkese iyi günler tanışmamıza. saygılar sunuyorum
|
|
2004 peugeot 307 xt otomatik
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |