![]() |
|
An itibari ile Köpüğü Halaaa Üzerinde :) |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Mart 2014 Saat 15:54 |
|
![]() ![]() Düzenleyen kuscu38 - 05 Mart 2014 Saat 16:16 |
||
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
||
![]() |
||
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
ooooh resmi yükleyememişsin :D ama facebookta gördüm :(( afiyet olsun kardeşim :)
|
||
![]() |
||
![]() |
||
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
|
heyaa serkan amcama attım belki görürse yükler :) nispet yapam dedim olmadı burda pc ler kısıtlı yaa
![]() ![]() ![]() |
||
206 XS Tu5 Motor...
||
![]() |
||
volkanC2 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Şubat 2013 Konum: Bahçelievler Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1743 |
|
Tekrar afiyet olsun kardeşim
![]() Düzenleyen volkanC2 - 05 Mart 2014 Saat 16:17 |
||
![]() |
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Normalde cepten uğraşmam resim yüklemek için ama, hadi bi kıyak olsun sana :)
|
||
![]() |
||
|
İşlem tamam abi :)
|
||
![]() |
||
![]() |
||
|
hacı abi görüyon demi burda yardımlaşma var. ben saat 5'de çıkıcam ben mahalleye gelene kadar acucuk utan :)
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
206 XS Tu5 Motor...
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
Konuyu sileyim de gör yardımlaşmayı.
![]() |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
ooooo işte bu daha fena
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
işte burda güclünün gücsüzü ezdiğini görüyorsunuz diymi forumdaşlar... bıyıklarım yeter benim nereye silion
![]() ![]() ![]() |
||
206 XS Tu5 Motor...
||
![]() |
||
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
|
Tüh geç kaldım :( abi kusura bakma :(
|
||
Zalım Quik Oyun Bozan ...
|
||
![]() |
||
tongucuk ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Kasım 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 4496 |
|
afiyet olsun recep bize yok mu ?
![]() |
||
Mecnun tatsaydı PEUGEOT sevgisini, severmiydi Leyla zillisini...
2009 peugeot 308 sw 1.6 hdi 110hp inci siyah ex nic: ramazanturan81 |
||
![]() |
||
|
ayıptır sölemesi şuanda yeni işyerimde mesaideyimde şuanda salih abim. Ayrıca yapanlarda güzel güzel güzel hanımefendiler olunca ayrı bi tatlı oluyor kahfem :)
|
||
206 XS Tu5 Motor...
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
afiyet olsun kardeşim valla ben rsimleri göremiyorum ama yorumlardan tahmin ediyorum
![]() |
||
![]() |
||
tetik-soner ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2013 Konum: Üsküdar- İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1656 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tetik-soner
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
afıyet bal şeker olsun...
|
||
Peugeot 206 1.4 xr 2000
Cıtroen Xsara 1.6 16v 2001 Honda Accord 2.0 ex 1994 |
||
![]() |
||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
|
bende köpüğü üzerinde görünce arabayı yıkadın da köpüklü köpüklü foto paylaştın sandım. içeri girince olay netleşti
![]() |
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
![]() |
||
|
haha :) eyvallah hocam herkese teşekkürler yeni iş yerimi sevmeye başladım ben yaa
![]() ![]() ![]() |
||
206 XS Tu5 Motor...
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |