![]() |
|
Roland Garos için Bilgi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
GreenArmy ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mart 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 48 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı GreenArmy
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Mart 2014 Saat 01:15 |
arkadaşlar merhaba roland garos almayı düşünüyorum genelde araç hakkında görüşler olumlu aklıma takılan eğer kısmet olur alırsam benim ilk aracım olacak ve acemiyim bunda öğreneceğim acemi aracı olmadığı kesin ama 206 hastasıyım olmuşken de iç donanımı düzgün bu aracı almak istiyorum acaba bu aracın parça fiyatları uçuk mudur? az bulunan özel üretim araç olduğu için sıkıntı yaşanır mı? diğer 206 parçaları ile aynı mıdır? bunlar kafamı kurcalıyor şuan almayı düşündüğüm bir araçta var bu sorunları çözersem ciddi bir şekilde ilgileneceğim ilan ile onun üye oldum ve direk konuyu açtım belki yanlış yere açmışımdır kusuruma bakmayın :)
|
|
![]() |
|
eguet ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 138 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Öncelikle hoşgeldin bende seninle hemen hemen aynı durumdayım
![]() |
|
FIRST BLOOD
206 ROLAND GARROS 1.6 16v |
|
![]() |
|
ROLAND ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25 Kasım 2013 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11 |
Merhaba ben 4 aydır kullanıyorum çok memnunum diğer 206 lardan çok farklıdır içine bindiğinde modern bir tasarımla karşılaşırsın özeliklerini saydığında yok artık tepkileriyle fazlasıyla karşılaşırsın.parça konusunda diğer 206 parçalarıyla aynı. parça fiyatları normaldir.
onun numarası yok adı var
|
|
PEUGEOT 206 ROLAND GARROS
|
|
![]() |
|
GreenArmy ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mart 2014 Konum: Bursa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 48 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı GreenArmy
![]() ![]() ![]() ![]() |
arkadaşlar bilgiler için teşekkür ederim şuan bu araçla ilgileniyorum normal piyasa değerine göre düşük fiyat yazılmış galeriler hakkında söylenenlerde mağlum kullanıcı arkadaşlar aracı tanıyanlarda bir görsün fikir verir verir :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-sahibinden-takasli-pejo-206-155800433/detay
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı GreenArmy
bu arada arkadaş görüşmüş daha önce ilan sahibiyle marşpiyel değişmiş sol çamurluk işlem görmüş
|
|
![]() |
|
eguet ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Aralık 2013 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 138 |
öncelikle ilanın 2.yayına çıkışı sanırım bende arac alalı yaklasık bi 3 ay kadar oldu arastırırken gördüm diye hatırlıyorum öncelikle tramerden km sorgulat büyük ihtimal oynanmıs bi km karsına çıkacak hiç düşürmedilerse 50bin düşürüyorlar çünkü,daha sonra döşemelere kılıf takılmıs orjinal döşemesi değil kılıfı kaldırıp döşemenin durumuna bakmanı tavsiye ederim ayrıca ki bence daha önemli dyno testine soktursan iyi edersin 90hpleri 110 hp diye satıyorlar çünkü 16v olup olmadıgına baktır şaşi numarasının son 8 rakamını ögrenebilirsen peugeot service boxtan da sorgulayabiliyorsun son olarak sürmeden yada güvendigin birine sürdürmeden alma
![]() |
|
FIRST BLOOD
206 ROLAND GARROS 1.6 16v |
|
![]() |
|
EmSul ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Mart 2012 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 874 |
Verdiğin linkteki aracın kapı ve torpido döşemeleri yenilenmiş koltuklardaki kılıflar söküldüğünde muhtemelen orjinal deri döşemeleri de çok yıpranıktır..Ayrıca bu aracı baya bi öncede satılık olarak görmüştüm..Birde taöaöem yanlış bilgi verilmiş aracın motorunun fotoğrafından da apaçık göründüğü gibi eski sistem 8valf 90beygirlik motor var adam gitmiş 16valf 120hp demiş :) 16valf olanlarda 110hp üstelik 120hp lik bi motoru yok zaten 206 nın..
|
|
"2001 Peugeot 206 GTI"
"2002 Peugeot 206 Roland Garros 1.6 16v" "1998 Ford Mondeo 2.0 glx" "2005 Peugeot Partner 2.0hdi" "2004 Peugeot 307 1.6 bva" |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı GreenArmy
evet kılıfların altı süpriz yanlış bilgileri acemi halimle ben bile anladım 120 hp var mı diye soruyorum arkadaşlarıma :) fiyatın uygunluğu sanırım ordan geliyor tramer km bilgisi vermedi 2005 yılında 1260 tl kaza bilgisi çıktı sakaryadan dönerken eniştem araca bakmak istedi bu saatte olmaz falan demiş adam vaz geçtim araçtan başkalarına yönelicem ilginiz için teşekkür ederim :)
Düzenleyen GreenArmy - 05 Mart 2014 Saat 18:23 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
arabada ucuza kaçmamayı, ucuz peugeot alınca öğrenirsin
![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı GreenArmy
ucuz etin yahnisi misali haklısın ama ne yapalım bütçe meselesi :)
|
|
![]() |
|
kursat611 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2013 Konum: karabuk Durum: Aktif Değil Mesajlar: 79 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat611
muhakkak 110 beygir tavsiye ederim ayrıca cam tavan yerine ben olsam sunroof tercih ederim kapalı iken aynı roland garros tavanı :) ama açıp kafanı cıkarabilirsin
abs de çok önemli 110 beygir 206 yı normal frenle durduramazsın |
|
2001 206 xt 110 beygir abs klima sunroof 205 40 17
|
|
![]() |
|
kerkan ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Nisan 2015 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 12 |
Merhabalar, Bende 2015 başında aldım. Benden önceki sahibi sağ dikiz aynasını hafif yerinden oynatmış. Hangi ustaya sorsam gittiği yere kadar kullan dediler. En sonunda katlanıp açılırken katlanma mekanizması kırıldı. Aynaya yön verme ve ısıtma çalışıyor ama katlanma çalışmıyor haliyle. Kolay bulunmuyor ve şase numarasına göre getiriyorlar. 300-350 gibi fiyat söylüyorlar. Bir yerde 206+ için vardı ve fiyatı da 200. Acaba 206+ aynası Roland Garrosa uyar mı ?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |