![]() |
|
2011 Model 206 + 1.4 Comfort Yakıt Tüketimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
adem61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Şubat 2014 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Mart 2014 Saat 19:46 |
|
Bir depo benzinle (220 Liraya doluyor) 574 km yol yapıyorum. Yani km de yaklaşık 38krş gibi bir şey yakıyor aracım. Bu normal mi ?
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Benzin için çok çok iyi, ben lpg'de o kadar yakıyorum.
|
||
![]() |
||
adem61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Şubat 2014 Konum: Trabzon Durum: Aktif Değil Mesajlar: 49 |
|
Gerçekten normal mi yakıt tüketimi, bana fazla gibi geliyor. Aynı model benzinli araç kullanan başka arkadaş yok mu ?
|
||
![]() |
||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
|
bahsetiğiniz rakamları görünce hakikatten dizel kullandığıma bir kere daha sevindim.
|
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
![]() |
||
|
Dizel aracınızın yakıt tüketimi nasıl sizin,bir depo mazotla kaç km yapabiliyorsunuz. Ya da km de kaç krş yakıyor. Bilgi edinmek amacıyla soruyorum...
|
||
![]() |
||
Buğra ![]() 3. Vites ![]() ![]() TRAKYA BÖLGE TEMSİLCİSİ Kayıt Tarihi: 17 Kasım 2011 Konum: Tekirdağ/Merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2325 |
|
bilmiyorum benzinli 206ların deposu da 50likmi ama ben 50 lt mazotla şehir içi genelde sokak arası yol yapıyorum ve tasarruf amaçlı kullanmam genelde devirli kullanırım 750-800 km yapıyorum. ama forumdan edindiğim bilgilere göre benim araçla eşdeğer olan araçlar serkan abide öle şehir içi 900km şehir dışı 100o km üstünde yapabiliyorlarmış 1 depo dizel 206 ile
|
||
2005 model
206 1.4 hdi panoramic |
||
![]() |
||
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
benim aracımın deposu 60 LT mazot alıyor ve 100 km de 5LT yakıyorum. Bulunduğum yerde şehir içi şehirler arası pek fark etmiyor. yani km de 24 kuruş , bir depo ile 1200 km yol yapıyorum.
uzun yolda biraz sabırlı olup yavaş gitsem 3,5 - 4 LT lere kadar düşecek ama dayanamıyorum. |
||
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
||
![]() |
||
Serkan ![]() 5. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haziran 2012 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 9104 |
|
46 lt ile 1180 km gitmişliğim var ama benzinle dizeli kıyaslamak olmaz.
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
bu kmyi uzun yolda mı yapıyorsunuz şehir içi mi?
|
||
![]() |
||
Turgay_66 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mayıs 2013 Konum: Yozgat Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1099 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Turgay_66
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
uzun yolmu şehir içimi ? 206 larda şehiriçi ile uzun yol arasında çok fark olduğunu söylüyorlar birde bu ne kadar doğru ?
|
||
2000 206xt 1.6 90hp 200.000km
|
||
![]() |
||
Raskaa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2013 Konum: Yalova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 140 |
|
geçen hafta 25 litre otogaz ile 320km yaptım.
|
||
![]() |
||
aremtu ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Aralık 2012 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 48 |
|
Sizinki bir rekor olsa gerek :)
|
||
![]() |
||
|
Özet olarak şu çıkıyor ortaya. Bizlerin Peugeot arabaları çok yakmıyor ama benzin ve mazot aşırı pahalı olduğu için cebimizden çıkan çok oluyor :)
|
||
![]() |
||
Raskaa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2013 Konum: Yalova Durum: Aktif Değil Mesajlar: 140 |
|
Bir hafta içerisinde bursa-yalova arası git gel yapıyorum (yaklaşık 160 km) Bursa içinde de genelde ankara caddesinde kullanıyorum.(ortalama 90km/h ile gidiyorum) Düşük devirde, yoğun trafikten ve bozuk yollardan kaçarak kullandığım zamanlarda buna benzer endeksleri alıyorum
![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |