![]() |
|
407 İSTİYORUM |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
catrix ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Mart 2014 Saat 21:20 |
haklısınız ben de çok istiyorum sunroof, hem olsaydı parasını da hak ettiğini düşünecektim. |
|
![]() |
|
mistercasper ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mayıs 2013 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mistercasper
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
araç muhtemelen bir tanıdığınızın aracı o zaman keşke sunroof olsaymış çok farkediyor kullanmak çok keyifli ve çok ferahlık katıyor araca. eğer bahsettiğiniz aracı almazsanız mutlaka sunroof lu bir 407 bakın
|
|
![]() |
|
catrix ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 04 Mart 2014 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
heyecanlandım şimdi hemen öyle hayırlı olsun deyince :) |
|
![]() |
|
link yok ama araç temiz ondan eminim. |
|
![]() |
|
Tamamdır tanıttım kendimi o ayrıntıyı atlamışım pardon. |
|
![]() |
|
mistercasper ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29 Mayıs 2013 Konum: sivas Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mistercasper
aracın linki var mı??? aracın rengi lastikrin durumu artı ağır bakımları yapılmış mı bunlar önemli eğer bunlar da sıkıntı yoksa o aracı kaçırma derim. bu devirde temiz araç bulmak zor buldun mu 300 e 500 bakmıycan
|
|
![]() |
|
Burak ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T FORUM MODERATOR Kayıt Tarihi: 16 Ekim 2012 Konum: İstanbul Eyüp Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5330 |
Merhaba öncelikle üyelerimizi tanıyalım bölümünden kendinizi tanıtırsanız daha kolay bulabilirsiniz.
|
|
![]() |
|
ben de o civarlarda fiyat düşünüyorum açıkcası. sunroof olsa gözü kapalı eder o parayı diyeceğim ama yok maalesef. |
|
![]() |
|
teşekkür ederim hocam bir kaç arkadaş daha aynı yönde fikir beyan ederse almayı düşünüyorum çok düzgün bir araç |
|
![]() |
|
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
fiyat bana göre biraz fazla. 31-31,5 falan olabilir. acelen yoksa beklemeni ve sürekli araştırmanı tavsiye ederim elbet uygun fiyatlı bir araç bulacaksındır.
|
|
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mistercasper
fiyat normal eğer gerçekten km orjinal araçta boyasız ise araçta temiz diri duruyorsa hiç kaçırmayın... ben şahsen aracımı satacak olsam 34 ten 1 kuruş aşağı vermem ( benim araç exe black sunroof lu 3 parça boya 110 bin) var sen kıyasla gerisini...
|
|
![]() |
|
değerli arkadaşlar uzun zamandır araba arıyorum ve 407 almaya karar verdim. kazasız boyasız 100000 km'de 2008 model 1.6 HDi Executive için ne kadar para verilir? 32750 diyor kuruş aşağı inmiyor aracın sahibi. alınır mı bu paraya alınırsa çok mu zarar ettirir?
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |