![]() |
|
Anahtar deforme olduysa oku |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Mart 2014 Saat 17:32 |
Arkadaşlar geçenlerde benim aslanın anahtar kabı iyice deforme olduğu için artık içindeki devreler gözükmeye başlamıştı. Hemen internette araştırdım karşıma bir site çıktı istinye anahtar diye bir firma istanbul'da hizmet veriyor. mesaj attım hemen e posta adresime bir fiyat bilgisi geldi. ben şimdiye kadar maile bu kadar hızlı bir cevap veren firma görmedim, bu konuda gerçekten tebrik ediyorum.
Anahtar kabını havale ile sipariş ettim çok hızlı bir şekilde gönderdiler. 206 için anahtar kabı 25 TL arkadaşlar. Fakat bizim işlemde ufak bir pürüz oldu, ben ilk temasta kargo dahil fiyat istemiştim, anahtar kabı karşıdan ödemeli bir şekilde geldi. Ben de hemen aynı gün mail attım durumu anlattım, anında döndüler sağolsunlar 5 kuruş dahi paramı bırakmadılar geri gönderdiler. Demem o ki güvenilir bir firma, anahtar ihtiyacı olanlar gözü kapalı gidebilirler. hiç aramadım amaTelefon numaraları : |
|
![]() |
|
tetik-soner ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2013 Konum: Üsküdar- İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1656 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tetik-soner
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
böyle işletmelere can kurban
![]() |
|
Peugeot 206 1.4 xr 2000
Cıtroen Xsara 1.6 16v 2001 Honda Accord 2.0 ex 1994 |
|
![]() |
|
herry ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Kasım 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3168 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://www.arkadasanahtar.com/wp-content/uploads/2013/11/Peugeot-206-Anahtar%C4%B1_.jpg
tek butonlu eski tip 206 anahtar kabından arıyorum fakat uzun zamandır bulamadım. |
|
Peugeot 206 CC 1.6 (109 Hp)
|
|
![]() |
|
ahmet_bjk ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 20 Şubat 2013 Konum: MERSİN Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1416 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ahmet_bjk
piyasadaki dolandırıcılar sayesinde işini iyi yapan insanlar bulduğumuzda sevinir olduk
|
|
308 1.6 HDİ COMFORT PACK (90) 2009 SİYAH İNCİ
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Geçenlerde bende 307 m için anahtar kabı baktım sustalı olanlarından adam sadece plastik kabına 50 lira istedi normal anahtarcılarda artık servis fiyatı çekiyorlar bir de anahtar yaptırsak kimbilir ne olacak :) Siz şanslıymışsınız
|
|
![]() |
|
ahmed206 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Mart 2013 Konum: Mugla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1920 |
Bulamadığınız anahtarları da sorun mutlaka cevap verecektir. Mail atın bence:
istinyeanahtar@hotmail.com
|
|
![]() |
|
kuscu38 ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Nisan 2013 Konum: istanbul/bğclar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2546 |
öyle bi ufak pürüz bendede olmuştu alanyadan app plaka aldım sadece ön tarafa tek aldım kargo ücretsiz diyordu evdekiler ödemişler teslim almışlar adamları aradım. bi tane alıyosun iki tane alsaydın belki ödemezdin dediler küfür edip kapadım teli :)
|
|
206 XS Tu5 Motor...
*** σяιgιиαℓ ρяσfιℓє ® *** |
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Ben de alarmla birlikte sustaliya geçtim. Tavsiye ederim baya havalı oluyo. Bi de arkaya yuvarlak arma bulmak zor oluyo ama buldum biraz cakma da dursa sanki sıfır araba anahtarı gibi :) son olarak su kucuk yuvarlak armalardan daha orjinalini bilen gören varsa bi yardım etsin. Fotolar Salih abimizden geliyoooo , Teşekkürler Salih Abiiii :)
Düzenleyen 307bursa - 07 Mart 2014 Saat 12:09 |
|
ANGARA ASLANI (06 PJP 91)
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
kursat3006 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ağustos 2013 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1845 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Abi Peugeot armasi var mi yoksa alarm markası mı duruyo ? |
|
ARABADA "EMEK" VAR ! ARAÇ LİNKİ ; http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=32201&title=angara-aslani06pjp91 |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kursat3006
Güzel bişi bulursan bana da haber ver abi. 2 tanesi 7 liraya aldım ama 5 para etmez. |
|
|
![]() |
|
realemperor ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mart 2014 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 47 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı realemperor
arkadaslar marka peugeot işin uzmanı her turlu uzmanı yaptıkları her işe garanti veriyorlar ne olursa olsun bakım dahı yapsalar bı bıle garantili anahtar işindede kopya anahtar yapıyorlar aracınızın yedek anahtarıda calıstırıyor yedek anahtarları olmayanlara duyuru
|
|
real_emperor
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |