![]() |
|
peugeot 307 yardim |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
E.B ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Haziran 2013 Konum: KKTC Durum: Aktif Değil Mesajlar: 208 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Mart 2014 Saat 09:00 |
Arkadaş lar gunaydin telden yaziorrm umarim derdimi guzelce anlatabilirim..
Bundan bi 10 gun once fincanlardan gelen bi ses vardi onunla birlikte bi garip ses daha aliyordum neyse ustama gosterdm oda motorun acilmasi gerektgni kontrol edeceğini soledi verdik guvendik motor acildi bende ordaydim ilk rektefiyecii geldi bakti genişleme yok guzel dedi gitti ama acilmisken biz full takim conta pistin segmani ve fincanlari degstirdik Allah var motor acildiginda ordaydim ne bir pislik ne bir sey hersey tertemizdi bir tek fincanlar kotuydu nese hersey degsti vve araba yi aldim 1500 tl para odedim full bakimida yapildi su pompasida degsti arabayi alip test ettgmde fark ettmki bir ses geliyor degisik daha onceden olmayan debriyaja bastgmda gecior ses kesolior usta dediki debriyaj bilyasinda eee dedim bir kac gun kullan duzelir dedi 2 gun oldu ses ayni baski balatamda da 8 ay once degstrdm ve vermeden once bole bsym yoktu bir ses var die conta segman degstrmisim simdi baska bir ses cikiyor sevmiorm bu ses olaylarini ne yapim Bir sey daha var eminiimki buda bilyadab araba soguk iken ilk calistirdigimda vitese girmiuor araba sonra isindikca yavas yavas giriyor tam isininca rahat rahat giriyor ama bolr bir sorunumda yoktu inanin cildiricam gidip adami bogazliyasim geliyor ne yapim arkadaslar nedir bu olaylar lutfen yardim 1500 tl para ode bir cacik cikmasn karsina Birde sanki araba eskiden daha atakti simdi sanki birsey tutuo arabayi usta segmandan sonra kompresyon degerlern artar ataklasir demisti ama oda yok bana biraz kullan otursun araba demisti ama acilmayan bir sanzimanin neyi oturucak ya ? |
|
![]() |
|
sosyete_60 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Kasım 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 249 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sosyete_60
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
kardeşim her şeyden önce sakin ol umutsuzluğa kapılma se senin dediğin olay bendede var şanzıman yaptırdım komple bütün bilya takımını baskıyı baskı bilyasını hep değiştim ama halen inceden bi ses var
|
|
![]() |
|
slhyldz ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 08 Ocak 2014 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 91 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
1993 model seat ibizam vardı. Anlattığın durum bendede vardı. Banada bilya demişlerdi. Kartal sanayi sitesinde şanzımancıya verdik. Sonuç hüsran. ŞAnzıman yağsız kalmış ve içi simsiyahtı. Çıkma şanzıman aldım kurtuldum. Sanırım benden önceki sahibi şanzımanı alttan vurmuş ve yağı boşalmış o şekilde kullanmış. Karter kapağında iz vardı ve tıpası slikonla falan tutturulmuştu. Ama bu sesin motor yapımından sonra çıkması ilginç. Farklı bir ustaya göstermende fayda var.
|
|
Peugeot 307SW Automatic 2006 Pendik-İstanbul
|
|
![]() |
|
scorpion_enis ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 07 Mart 2013 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 256 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı scorpion_enis
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
motor yapıldıktan sonra şanzımandan ses gelmesi pek olası değil belkide motor sesinden duymamıssındır şanzıman sesini.ses coksa şamzıman bilyalarından geliyordur. cok sessiz ortamdada normalde zaten debraja basınca ses azalır bu belli bir dereceye kadar normaldir ama gün içersinde duyulcak kadar fazlaysa büyük ihtimal bilyalardandır o ses. cok pahalı bir işlem değildir eger sadece bilyalardan geliyorsa. geçmiş olsun Allah beterinden korusun.
|
|
307cc
Araç Linkim: http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=33886&PN=1&title=bebegimin-guncel-resimleri-cc |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |